Kim Kardashian și-a schimbat culoarea părului! Primele poze după marea schimbare

nicoleta.ispasescu
June 13, 2018 15:05 PM

Mereu adeptă a schimbărilor, Kim Kardashian a surprins din nou cu o schimbare de look.

Pe aceeasi tema

Meghan Markle, nominalizată la premiile Emmy pentru rolul din ”Suits”

De data aceasta, vedeta a ales să-și vopsească părul într-o nuanță negru-albsătruie, desprinsă parcă din desenele cu Batman. Cel mai probabil Kim va da startul unui nou trend, în ceea ce privește culoarea părului.

Hairstilistul lui Kim, cu care colaborează de ceva timp, a anunțat schimbarea cu două fotografii noi pe Instagram, ambele afișându-o pe Kim purtând cu o super atitudine o puternică umbră, aproape de violet, pe care Chris Appleton o descrie ca un „negru albăstrui”.

Kardashian a trecut de-a lungul timpului de la nuanța părului ei natural, brunet, la blond platinat, așa cum a purtat și pentru ziua de naștere a soțului ei, Kanye West. Nu a mai avut, însă, o culoare notabilă de când a ales roz, în Februarie, așa că era timpul pentru o schimbare, semnată Appleton.

Iar pentru o inspecție suplimentară, am mărit pozele și am remarcat că nu ar fi vorba despre o perucă.

Kim a dezvăluit noul look asortându-se cu un outfit Yeezy Season 8. Din cap până în picioare ea a purtat albastru: cizme cu toc din piele întoarsă bleumarin, colanți mulați și un top din aceeași nuanță. Chiar și ochelarii de soare sunt de culoare albastră.

Blue Black @kimkardashian #yeezyseason8 #chrisappletonhair @makeupbyariel

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Într-o altă poză, ea a ales o ținută orange deschis. Destul de interesant este faptul că părul ei albastru apare mai indigo într-o postare și mai albastru-marin în cealaltă. Va trebui să așteptăm ca aceasta să posteze un selfie pentru a ne decide cu siguranță.

🍊 #yeezyseason8 @kimkardashian #chrisappletonhair @makeupbyariel

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on