Beauty

Kylie Jenner și-a scos acidul hialuronic din buze! Cum arată vedeta acum

nicoleta.ispasescu
July 10, 2018 13:35 PM

Buzele lui Kylie Jenner sunt la fel de iconice ca Palatul Buckingham. Obsesia ei pentru buzele voluminoase a atins un nivel în care Kylie a devenit inspirație pentru milioane de oameni de pe Youtube și Instagram, oameni care au încercat să-și schimbe look-ul.

Pe aceeasi tema

Ce ținută a purtat mătușa Meghan Markle la botezul Prințului Louis! Ducesa a strălucit din nou

Vedeta a lansat chiar și o linie de kit-uri pentru buze, pentru a le ajuta pe femei să aibă buzele ca ale ei.

După ce că a recunoscut destul de târziu că are acid hialuronic în buze, Kylie a confirmat că Kylie Jenner a confirmat recent că și l-a scos pe tot.

După o serie de fotografii în care Kylie apare alături de prietena ei, Anastasia Karanikolaou, vedeta în vârstă de 20 de ani a răspuns unui fan care comentase „ea arată ca vechea Kylie”, cu următorul mesaj: „mi-am scos toate fillerele”.

Followerșii lui Kylie s-au grăbit să o complimenteze pe aceasta, unul dintre comentarii fiind: „Aceasta este prima oară când comentez pe pagina ta. Sunt aici doar pentru a-ți spune că arăți cu adevărat minunat fără toate fillerele pe care le-ai avut”. 

Un alt mesaj a fost: „Ești mult mai draguță!!!! fără fillere”.

Zvonuri despre buzele lui Kylie au apărut cu mulți ani în urmă, înainte ca aceasta să recunoască că a făcut intervenția într-un episod din 2015 al serialului Keeping Up With The Kardashians.

La momentul respectiv Kylie spunea: „Am recurs la o umplere temporară a buzelor. Este doar o insecuritate a mea și asta am vrut să fac”.

”Trebuie să admit mărirea buzelor, dar oamenii se grăbesc să mă judece cu privire la tot, poate de asta m-am tot ferit să spun adevărul, dar nu am mințit”.

În timp ce pozele postate ilustrează noile ei buze, rezultatele au fost mult mai evidente într-un video de pe Snapchat, care au dezvăluit, de asemenea, o nouă tunsoare a mămicii Kylie.

kylie got rid of her lip fillers 7/8/18

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on