General

Meghan Markle are deja un cadou de 8800$, pregătit pentru viitorul ei copil

nicoleta.ispasescu
October 17, 2018 10:56 AM

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat luni că vor deveni părinți și, deși acest lucru se va întâmpla abia în primăvara lui 2019, se pare că Markle are deja un cadou pentru viitorul ei copil.

Pe aceeasi temaMeghan Markle are o sarcină „geriatrică”! Ce înseamnă asta

Vestea cea mare a venit prin intermediul unui comunicat din partea Palatului Kensington și, deși nu știm dacă va fi băiat sau fată, un lucru este cert: viitorul copil al ducilor de Sussex a devenit o celebritate din momentul în care a fost făcut anunțul. De acum, toată atenția va fi îndreptată către el.

Meghan Markle are deja un cadou de 8800$, pregătit pentru viitorul ei copil

Având în vedere că de când s-a făcut anunțul, s-a creat o adevărată isterie în jurul ducilor de Sussex, presa britanică a răscolit în arhivă și au scos la iveală un interviu demn de atenția noastră.

În cadrul interviului respectiv, Meghan Markle povestea pentru revista Hello! că are deja un cadou pregătit pentru viitorul ei copil.

În 2015, aceasta dezvăluia că are un ceas Cartier French Tank, în valoare de 8800 de dolari, pe care și l-a achiziționat cu ocazia reînnoirii serialului Suits pentru cel de-al treilea sezon.

„Când am aflat că serialul Suits va face și al treilea sezon, ceea ce la acel moment părea aproape imposibil, am fost și am cumpărat o versiunea a unui ceas  Cartier Tank Française dintre cele numite ”două tonuri” . L-am gravat pe spate cu „M.M. de la M.M (n.r-inițialele numelui ei) . Și vreau să i-l fac cadou fiicei mele într-o zi. Asta îl face atât de special, conexiunea pe care o ai cu el”, a spus Meghan.

Acum rămâne de văzut dacă Meghan Markle își va ține promisiunea, ceea ce înseamnă că putem ghici care va fi numele viitorului bebeluș, în cazul în care va fi fetiță.