Meghan Markle este loială casei de modă Givenchy

Verdict.ro
June 24, 2018 18:53 PM

După cum probabil ai observat deja, Meghan Markle este loială casei de modă Givenchy. De ce? Ei bine, după o scurtă investigație făcută în ultima lună, Ducesa de Sussex a purtat creațiile casei Givenchy la mai multe evenimente oficiale, iar asta este o dovadă clară.

Începând cu nunta sa, Meghan Markle a devenit un fan înfocat al creațiilor casei de modă franceze. Rochia de mireasă a lui Meghan a fost semnată de Clare Wright Keller, directorul creativ Givenchy. Ea i-a conceput superba ținută, inclusiv voalul care avea brodat 53 de flori pe el, toate simbolizând cele 53 de state Commonwealth.

A doua oară, la scurt timp, o vedem pe Meghan purtând tot o rochie Givenchy cu ocazia primei sale apariții publice alături de Regină. Evenimentul a avut loc la Cheshire, Anglia, unde au călătorit împreună în trenul regal. Ducesa a coborât în stație într-o rochie crem, cu capă pe umeri și curea neagră în talie, bineînțeles asortată la pantofi.

Însă, iată că weekendul acesta Meghan a optat din nou pentru o creație Givenchy, la Royal Ascot, unde a fost înconjurată de întreaga viță nobilă. Toată lumea care contează din Familia Regală a fost prezentă, iar Meghan nu putea să lipsească de la un astfel de eveniment, unde a fost însoțită de soțul ei, Prințul Harry. Un detaliu neobișnuit a reprezentat faptul că ea a ales să nu își prindă ecusonul cu numele – așa cum spune tradiția – în piept, ci l-a ținut lângă geanta – plic, ca să nu distrugă ținuta. Rochia vaporoasă, albă cu un cut midi i-a stat de minune tinerei Ducese, care părea mai fericită ca niciodată să se afle acolo.

Iată, așadar, că putem spune că Meghan Markle este loială casei de modă Givenchy și designerului Clare Wright Keller, căci, cu siguranță, dacă am văzut-o de trei ori într-o lună purtând aceste creații, o vom vedea și pe viitor. Oricum, Ducesa arată absolut fabulos în orice creație!

Foto: Splashnews