General

Miley Cyrus, reacție în scandalul Stefano Gabbana - Selena Gomez! Ce mesaj i-a transmis „rivala” ei

nicoleta.ispasescu
June 19, 2018 11:54 AM

Stefano Gabbana iubește să navigheze pe social media, în special pe Instagram. Vă mai amintiți de conflictul cu Miley Cyrus? Sau când l-a susținut pe Trump.

Ei bine, Stefano Gabbana s-a întors! A comentat la o fotografie a Selenei Gomez è proprio brutta”, care se traduce „e atât de urâtă”. 

Vestea bună este că, pe lângă fanii Selenei Gomez, care și-au demonstrat sprijinul prin intermediul mai multor mesaje pozitive, Miley Cyrus și modelul Jaime King au venit, de asemenea, în apărarea ei.

„Ei bine, ceea ce a zis acel „dick head” (dacă e adevărat) este o porcărie”, a postat Miley Cyrus la postarea unuia dintre fani. „Este bună în draci!”

„Pentru că sunt niște oameni urâți care nu pot să se descurce cu frumusețea Selenei, care izvorăște din sufletul ei și felul ei de a fi”, a declarat King într-o postare pe Twitter, cu hashtag-ul #boycottdolceandgabbana.

Nemișcat de comentariile urâte – „de ce nu poți doar să mori” și „CANCERUL vine peste tine”, designerul continuă să posteze și să își exprime opiniile.

La începutul acestei luni, Gabbana a comentat la o fotografie a lui Kate Moss, care purta Saint Laurent cu „nu”.

#selenagomez rocks red dresses ❤ Choose your fave: 1,2,3,4 or 5?

A post shared by The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) on