Nuanța de ruj roșu care se asortează perfect oricărui tip de ten

Verdict.ro
February 13, 2018
February 13, 2018

Mac a lansat o nouă nuanță de ruj din gama MAC Retro Matte Liquid Lipcolour, care se numește ”Feels So Grand” și care le-a cucerit pe fotomodele încă de la prima aplicare.

Sâmbătă searea la evenimentul Brandon Maxwell, MAC Cosmetics a lansat o nouă nuanță de ruj roșu și a oferit o demonstrație celor prezenți la eveniment.

Inițial, make-up artistul le-a machiat pe modele cu rujul MAC Cherry Lip Pencil, după care a folosit noul ruj MAC Retro Matte Liquid Lipcolour in Feels So Grand. Noua nuanță este cu adevărat spectaculoasă, făcându-se ușor remarcată din toată gama de nuanțe roșii.

Atuul noului ruj MAC Retro Matte Liquid Lipcolour este faptul că pune în evidență pielea, potrivindu-se perfect oricărei nuanțe de ten.

”Prefer rujurile mate pentru că nu necesită retuș. Un ruj glossy este harcore”, susține designerul casei Brandon Maxwell, potrivit elle.com.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !