Prințul Harry, cu o gaură în pantof, iar Meghan Markle într-o rochie de peste 300 de dolari

nicoleta.ispasescu
August 8, 2018 14:17 PM

Pe 4 august, cu ocazia aniversării de 37 de ani a lui Meghan Markle, Ducii de Sussex au fost prezenţi la nunta lui Charlie van Straubenzee, cel mai bun prieten din copilărie al Prinţului Harry unde, soţul fostei actriţe a fost cavaler de onoare

Meghan Markle a purtat o rochie de peste 500 de dolari, iar Prințul Harry a fost și el frumos îmbrăcat pentru ceremonie, însă fanii au observat o mica „neregulă” în ceea ce privește pantoful stâng.

Da, se întâmplă și la case mai mari!

Nu este foarte clar cum a apărut acest defect, dar acest lucru părea să nu îl deranjeze pe Harry. El era tot un zâmbet în timp ce sosea la ceremonie, alături de Meghan.

După cum subliniază Cosmopolitan, nu este prima dată când Prințul Harry a fost văzut purtând pantofi uzați. El a mai fost văzut anterior cu o pereche de pantofi care aveau talpa tocită, în aprilie, când el și Meghan Markle au participat la a 25-a aniversare memorială a lui Stephen Lawrence.

La ceremonie, prințul Harry a arătat impecabil într-o cămașă albă, vestă de culoarea navy, un trench și o pereche de pantaloni în dungi. Ca accesorii, Ducele a optat pentru o pereche de ochelari de soare.

De altfel, fanii nu au fost, probabil, fixați pe încălțămintea lui Harry, din moment ce unul dintre cei mai eleganți oaspeți de la ceremonie era chiar soția lui, Meghan Markle.

Ducesa de Sussex și-a făcut apariția la ceremonie într-o rochie de culoarea navy, semnată Club Monaco, în valoare de 328 de dolari, care în partea de jos se continua cu o fustă plisată, din mai multe culori. Ea a completat ținuta cu o pălărie Philipp Treacy, un clutch Kayu și pantofii ei preferați, Aquazzura.

Probabil că această nuntă va fi ultima apariție publică a lui Meghan Markle și a Prințului Harry, deoarece cuplul are un program destul de liber pentru luna august.