Fashion

Rochia de mireasă a lui Meghan Markle, scoasă la vânzare pentru 40 de euro

nicoleta.ispasescu
November 5, 2018 11:41 AM

Cea de-a doua rochie de mireasă a lui Meghan Meghan, cea de la recepția de seară, poate fi acum cumpărată pentru doar 40 de euro!

După ce a impresionat cu eleganță și rafinament, purtând o rochie semnată Givenchy, pentru recepția de seară Meghan Markle s-a schimbat într-o rochie albă, de mătase, creată special de Stella McCartney. Ducessa de Sussex pentru ceva mai sofisticat, o rochie pe gât albă, lungă și cu trenă, lăsând în mod subtil umerii la vedere.

Femeile din întreaga lumei i-au admirat rochiile de mireasă lui Meghan Markle și au visat cum ar fi dacă ar arăta la fel în ziua nunții. Ei bine, acest lucru este posibil!

Denumită „Rochia de debut regal”, o replica în valoare de 40 de euro, este pusă în vânzare de brandul Fashion Nova. Are același design, aceeași lungime, cu gulerul căptușit și cu un fermoar superb pe spate.

Rochia este disponibilă în toate dimensiunile, de la XS la 3X. Imediat ce a fost scoasă la vânzare, dimensiunile XS, S, XL și 1X au fost sold out.

S-au îmbrăcat în ziua nunții lor ca Meghan Markle!

Clientele s-au grăbit să posteze chiar și recenzii cu fotografii din ziua nunții lor, purtând aceeași rochie.

„Rochia mea de mireasă. A fost perfect”, „Am cumpărat această rochie pentru a fi a doua rochie de mireasă, după cea tradițională”, „Este o rochie atât de frumoasă încât mă tem că o voi purta înainte de nuntă”, au fost câteva dintre comentariile clientelor fericite.

Toți ochii au fost ațintiți pe Meghan atunci când aceasta a ieșit din castelul Windsor la brațul prințului Harry și acest lucru și-l dorește oricine.