Topul celor mai bune amante, in functie de zodie – 4 semne zodiacale care ascund mari surprize

Verdict.ro
November 12, 2018 14:51 PM

Topul celor mai bune amante, in functie de zodie – O iubire interzisa este intotdeauna mai palpitanta, dar trebuie sa te si pricepi la asa ceva. Exista 4 zodii care sunt predispuse sa fie amante de exceptie.

 

Topul celor mai bune amante, in functie de zodie – Statisticile nu mint, iar ele spun ca 4 dintre cele 12 semne zodiacale prezinta trasaturi care le pot face bune amante.

Andrenalina si pericolul fac dintr-o iubire interzisa ceva foarte palpitant, insa trebuie sa te si pricepi la asa ceva si sa ai curaj. Iata care sunt cele 4 zodii cu care ai putea incerca asa ceva:

Topul celor mai bune amante, in functie de zodie – Scorpion

Femeia nascuta in Scorpion este deschisa catre lucruri noi, este curioasa si are un libido bine dezvoltat care nu lasa urme de complexe sau inhibitii, exact ceea ce trebuie pentru o amanta. In plus, este si foarte seducatoare, comunicativa si dornica de noi aventuri si experiente.

Topul celor mai bune amante, in functie de zodie – Fecioara

In mod absolut ironic, femeia nascuta sub semnul zodiacal Fecioara este pe locul 2 in topul celor mai bune amante, in functie de zodie. Surpinzator pentru ca tocmai numele zodiei da senzatia unei femei pudice, timide si sfioase. Ei bine, chiar daca pare retrasa, tacuta si serioasa, femeia din Fecioara devine o alta persoana atunci cand ajunge in pat cu barbatul dorit, indiferent daca e vorba despre o aventura de o noapte sau o relatie stabila.

Topul integral pe Ciao.ro