Trucuri simple pentru un ten hidratant în sezonul rece

andreea voicu
February 4, 2019 13:28 PM

Iarna, tenul are mai mult de suferit. Frigul poate fi cel mai mare dușman al pielii corpului, lăsând-o iritată și sensibilă. Am făcut o listă cu cele mai simple trucuri  pentru un ten hidratant în sezonul rece.

Evită produsele ce conțin petrol. Este importantă evitarea produselor care conțin petrol, deoarece acestea pot bloca porii, ceea ce împiedică hidratarea lor. Nu poți hidrata pielea în mod corespunzător dacă este saturată.

Hidratarea. În sezonul rece, hidratarea organismului are mereu de suferit, iar administrarea dozei zilnice de apă nu mai constituie întotdeauna o prioritate. Cu toții suntem mai deshidratați pe timpul iernii, așa că este important să bem mai multă apă.

Trucuri simple pentru un ten hidratant în sezonul rece

Protecția solară. Nici iarna nu scăpăm  de razele soarelui. Crema cu protecție solară se aplică cu cel puțin 30 de minute înainte de a pleca din casă, pentru că numai așa își îndeplinește rolul.

Protejează fața. În timpul iernii purtăm haine călduroase, așa că nu ar trebui să fie nici o diferență pentru piele. În ceea ce privește tenul crema de zi ar trebui să fie mai grasă, ca alternativă în locul cremelor hidratante ușoare, pentru a menține pielea hidratată. Pielea devine mai sensibilă iarna astfel că o cremă cu o consistență mai grasă asigură un strat suplimentar de protecție.