Fashion

Genți ce nu ar trebui să îți lipsească din garderobă

iulia.statie
August 30, 2020 16:30 PM

Trebuie să recunoaștem, căci la fel ca și perechile de pantofi, gențile sunt alte obiecte vestimentare ce au cucerit femeile de pretutindeni încă din cele mai vechi timpuri.

Pe aceeasi tema«I HATE “FASHION”» - Tot ce trebuie să știi despre colecția Sunnei 2020 care a tulburat internetul

Totuși, cum stilul nostru evoluează, este absolut normal să ne dorim gențile în diferite mărimi și culori, dar, cheia succesului privind o garderobă sustenabilă și mult mai smart constă în a face achiziții ce vor trece testul timpului. Nu doar că îți salvează timp și bani, dar aceste tipuri de genți pot fi integrate foarte ușor în fiecare ținută pe care o ai, fără să trebuiască să cauți în fiecare lună alta.

Geanta încăpătoare

Dacă ești genul ce niciodată nu pleacă din casă fără anumite lucruri esențiale, ce necesită spațiu, acesta este modelul perfect pentru tine. Fie că mereu ai la îndemână o carte sau un obiect vestimentar în caz de orice, aceste genți sunt perfecte pentru a oferi un plus de stil atunci când îți dorești ceva practic.

Geanta de umăr

Acest tip de geantă este potrivit atât la muncă, cât și în timpul liber. Ținând cont că o să fie unul dintre cele mai folosite obiecte vestimentare de tine, investește în una care va fi de durată în garderoba ta, pentru a nu fi nevoită să o schimbi mereu.

Geanta pentru evenimente

O astfel de geantă reprezintă o investiție bună pentru că îți dă exact strălucirea de care ai nevoie atunci când mergi la un eveniment. Bineînțeles, cu atâtea modele și brand-uri în jur, poți să optezi pentru a îți accesoriza orice ținută cu această geantă, fără a fi condiționată de vreo petrecere.

Geanta săculeț

În ultima vreme, designerii s-au jucat cu acest tip de geantă, însă, ea rămâne o piesă clasică pe care trebuie neapărat să o avem în garderobă. Nu doar că este extrem de încăpătoare, dar are și un design interesant ce te va scoate din anonimat.

The Pouch

Mulțumită lui Daniel Lee de la Bottegra Veneta, acest tip de poșetă este noul hit în materie de clutch. Aleasă într-o culoare tare, aceasta poate reinventa orice ținută. Totuși, pentru un stil minimalist, Rosie Huntington-Whiteley ne-a demonstrat deja că se potrivește la orice tip de ținută.

Crossbody

Fiind cea mai versatilă piesă, această geantă transformă look-urile de zi în unele de noapte și merge atât pentru evenimentele formale, cât și informale.

Borseta

Borsete de diferite culori și mărimi au fost văzute la fiecare festival, iar motivul pentru care acest stil este atât de adorat este faptul că borsetele sunt extrem de confortabile, practice și ușor de introdus în ținute.

Geanta micro

Poate nu are vreo utilitate aparte, însă, gențile mini au cunoscut succesul pentru că reprezintă acel item excentric ce oferă un twist futurist fiecărui look abordat.