Fashion

Genți de vară din materiale naturale, în tendințele verii 2019

irina.letitia
June 6, 2019 22:54 PM

Vara aceasta are loc o tranziție interesantă pentru moda estivală. Se întâmplă în zona accesoriilor și este vorba despre o trecere neașteptată, de la gențile de plajă la cele de zi cu zi. Cele mai în vogă genți ale verii sunt cele din material naturale, sub diferite forme, iar noi îți propunem să vedem împreună ce anunță tendințele actuale.

Genți de vară din materiale naturale, în tendințele verii 2019

Nu este un secret pentru nimeni că de câteva sezoane deja, gențile atipice și-au făcut loc în garderoba cotidiană. Dacă până recent, acestea erau destinate ținutelor de seară sau cele sezoniere, cum ar fi de plajă, acum avem parte de o libertate totală în a ne asorta geanta ținutei, chiar dacă aparent fac parte din registre stilistice diferite.

Coșurile de picnic, gențile de rafie, cele din bambus sunt printre preferatele momentului, iar geanta vedetă este fără dubii ”Le Baci” de la Jacquemus. Ca orice trend, este nevoie de un pionier care să îl ateste. In cazul acesta, este vorba despre unul dintre cele mai cool branduri ale momentului, care pare că a reinventat o piesă atât de clasică și care a propus în colecția de primăvară/vară diferite modele de genți de paie, ajunse rapid adevărate piese de colecție.

De la modelele mini, la cele exagerat de mari, gențile din paie Jacquemus sunt cu certitudine pe listele de shopping ale celor mai împătimite pasionate de modă. Evident, trendul s-a dezvoltat și avem de-a face cu o multitudine de variante pentru ținutele estivale.

După cum spuneam, modelele în sine nu sunt neapărat inovatoare, însă detaliul care face diferența acum este integrarea lor în cele mai diverse ținute. De exemplu, într-o ținută office, relaxată. Poate nu te-ai fi gândit până acum că alături de un costum lejer, poți purta o geantă rotundă din bambus, cum este cea de la Cult Gaia. Sau poate că seara, alături de o rochie fină tip furou și o pereche de sandale, poți purta o geantă din paie, cu franjuri exagerate, cum este cea de la Jacquemus.

Dacă ești tentată să încerci acest tip de accesoriu estival, am pregătit o selecție de modele care te vor inspira! Urmărește Galeria Foto pentru a îți alege favorita!