Fashion

Genți văzute la prezentările de modă pe care trebuie neapărat să le introduci în garderoba de primăvară/vară

iulia.statie
April 23, 2020 17:12 PM

Prezentările de modă pentru primăvară/vară au fost pline de inspirație și creativitate, de la colecțiile ready-to-wear până la accesorii. Gențile chic au acompaniat cele mai bune ținute prezentate, iar în acest sezon ele vor fi accesoriul de bază pentru a completa un look reușit.

Pe aceeasi tema10 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua colecție a lui Alexander Wang

Genți văzute la prezentările de modă pe care trebuie neapărat să le introduci în garderoba de primăvară/vară

Print-uri florale, culori pastelate și detalii inedite, cam așa am putea rezuma aceste mici ajutoare ce te pot scoate din anonimat oricând, iar pe podiumuri au fost extrem de prezente, venind în toate stilurile, culorile și mărimile.

Balenciaga

Hello Kitty s-a întors în trend-uri prin prezentările Balenciaga, oferind o abordare jucăușă și tinerească. Disponibilă și pe roz, geanta este decorată cu șireturi și o fundiță roșie uriașă.

Bottega Veneta

Animal print-ul este mai popular ca niciodată, iar prezentările Bottega nu au făcut excepție. Geanta a avut o formă stil poșetă-clutch, atrăgând și mai mult atenția asupra print-ului zebră.

Burberry

În timp ce poșetele devin mai mici, Burberry intervine în acest trend cu un clutch micro. Acest accesoriu are și un logo al faimoasei case, alt detaliu ce a fost foarte des observat.

Prada

Această geantă de piele de crocodil în formă structurată a ieșit în evidență pe podiumul Prada, dezvăluind o nouă abordare pentru garderoba de primăvară.

Fendi

Culorile pastelate au dominat accesoriile Fendi pentru primăvară vară. Imprimeurile florale alese pun accent pe revenirea delicateței în ținute și a feminității.

Celine

Aceste genți reprezintă accesoriul perfect pentru vară, atunci când mergi într-o plimbare prin oraș sau pur și simplu te bucuri de o zi la plajă, având ceva chic, dar totuși, relaxat.