Fashion

Gențile masculine propuse de Fendi la Men's Fashion Week 2020

irina.letitia
January 16, 2020 15:35 PM

Luna modei dedicată bărbaților este în plină desfășurare, iar săptămâna modei de la Milano tocmai s-a încheiat, anunțând cele mai importante tendințe ale sezonului de toamnă/iarnă 2020-2021. Fendi a surprins cu o selecție de genți bărbătești ce promit să readucă în centrul atenției accesoriul masculin. De la piese tip rucsac, genți de călătorie, până la poșete cu alură mult mai feminină, iată ce ne propune celebrul brand italienesc!

Gențile masculine propuse de Fendi la Mens Fashion Week 2020

In urmă cu doar câteva zile, Silvia Venturini Fendi a prezentat lumii noua colecție de toamnă/iarnă 2020-2021 dedicată bărbaților. Desfășurată într-un decor retro futuristic, prezentarea de modă a readus în actualitate piese clasice din garderoba masculină: costumul, interpretat în varianta din piele, jachete hibrid, jumătate parka, jumătate palton și desigur, subiectul principal de astăzi, geanta.

Fendi Men Fall Winter 2020
Fendi Men Fall Winter 2020

 

Pe podiumul Fendi am admirat o serie de genți, cele mai multe în tonuri de galben și negru, îndrăznețe nu doar din punct de vedere al cromaticii, ci și al designului și accesorizării. Piesele nonconformiste continuă linia logo-maniei prezente în colecțiile de damă Fendi, care inundă vizual cu simbolul brandului.  Si gențile din colecția masculină corespund tendinței și sunt inscripționate, mai mult sau mai puțin evident, cu logo-ul casei.

Dacă ești un fan al celebrei poșete Fendi Baguette, colecția masculină te va surprinde plăcut. O serie de modele clasice ale casei de modă, adevărate vedete ale garderobei de damă, se regăsesc în noua colecție dedicată domnilor.

Fendi Milan Fashion Week 2020
Fendi Milan Fashion Week 2020

 

Piesele elegante, clasice, se mixează interesant cu cele sport, casual. Mai multe, unele modele aduc parcă aminte de un alt clasic, gențile Prada Nylon – aici vorbim despre rusacurile și gențile de mână din materiale impermeabile.

Avem parte și de exagerări deja obișnuite în prezentările de modă, mai ales în zona accesoriilor. Nici la Fendi nu lipsesc gențile supradimensionate, chiar dacă principalii destinatari al colecției sunt domnii. Admiră modelele propuse, în galeria foto!