News

George Burcea, diagnosticat pozitiv cu coronavirus

iulia.statie
October 16, 2020 17:47 PM

George Burcea, în vârstă de 32 de ani, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a oferit primele declarații după ce a primit diagnosticul.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan iubește din nou! Cine este bărbatul din viața ei

George Burcea, testat pozitiv cu noul coronavirus

În urma efectuării unui test rapid, actorul a fost confirmat cu noul coronavirus. În urma recomandărilor, el a mers la spital pentru a efectua un nou test prin metoda RT-PCR. Fostul partener al Andreei Bălan a explicat că a anunțat toate persoanele cu care a luat contact în ultima vreme.

“Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viață, cât se poate de rapid”, a declarat George Burcea, potrivit  PRO TV.

Totuși, George Burcea are o stare de sănătate bună și nu prezintă simptome grave. Acest diagnostic vine imediat după ce Andreea Bălan, fosta soție a actorului, a povestit ce relație are el cu micuțele sale.

”Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc.”, a declarat Andreea Bălan la Acces Direct.

”O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-aș dori să fie mai mult, dar atât se dorește.”, a adăugat aceast