News

George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat împreună?

iulia.statie
October 6, 2020 13:46 PM

După despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a participat în emisiunea ‚Ferma’, unde acesta s-a sărutat cu Viviana Sposub, ținându-și fanii cu sufletul la gură.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan, la spital! Ce i-a mărturisit soţul solistei, George Burcea

George Burcea și Viviana Sposub au dus relația la un alt nivel?

Totuși, acum, spre deliciul tuturor, se pare că relația a ajuns la un alt nivel, fanii întrebându-se dacă aceștia s-au mutat împreună. Actorul și Viviana au postat poze cu același fel de mâncare pe Instagram, dezvăluind că sunt împreună în acel moment. Mai mult, la aproape același interval orar, acesta se juca și cu micuțele sale, Clara și Ella, cărora le-a preparat gogoși.

Deși Viviana, ce și-a petrecut weekendul în oraș, cu fetele, dezvăluindu-le fanilor ce bunătăți a mâncat în oraș, aceasta a completat meniul cu o altă fotografie, la care descrierea a fost una sugestivă: „Ah, era să uit! Am mâncat și aceste pârjoluțe făcute de un moldovean adevărat!”

Ce declara George Burcea despre Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat în timpul filmărilor la emisiunea ‘Ferma’, toată lumea întrebându-se dacă va mai fi ceva între ei și la terminarea proiectului. Imediat după momentul cu pricina, actorul a avut de spus numai cuvinte de laudă cu privire la vedetă.

„Noi nu am vorbit nimic. Despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar cum am spus și la începutul Fermei, eu mai am lucruri de rezolvat acasă. Așa că nu am dorit să fac aici un tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să-mi rezolv treburile pe care le am și apoi să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu. Viviana nu este o fată de rănit, nu este o fată de care să-ți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi, să o aperi., a spus George Burcea, potrivit Viva!.

Mai mult, actorul, întrebat dacă o va căuta pe aceasta după terminarea filmărilor, a răspuns afirmativ: „Absolut. Pe lângă copiii mei și mama, va fi printre primele persoane pe care le voi căuta.”