News

George Burcea și Viviana Sposub, următorul pas în relație! Cât de apropiați sunt cei doi

iulia.statie
December 15, 2020 12:27 PM

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub este din ce în ce mai serioasă, iar acum, cei doi au mers la Botoșani pentru a își cunoaște familiile.

Pe aceeasi temaViviana Sposub, prima declarație despre fetițele pe care George Burcea le are împreună cu Andreea Bălan: „Da, o să fiu mamă vitregă”

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a trecut la următorul nivel

Cum aceștia provin din același oraș, această etapă era una naturală, mai ales că relația ce s-a format frumos la emisiunea ‚Ferma’ părea una extrem de armonioasă, căci ei s-au înțeles perfect pe parcursul filmărilor, dar și după, când au avut câteva provocări de înfruntat, mai ales atunci când au fost diagnosticați cu noul coronavirus.

Chiar în show, cei doi și-au făcut promisiunea de a merge împreună la Botoșani, un moment de care Viviana amintea într-un interviu, spunând că își doresc foarte mult să meargă în locurile în care au crescut, iar acum, a venit momentul ca ei să își cunoască familiile. „În Fermă noi ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni!”, spunea ea în trecut pentru Click!.

Ce părere avea Viviana Sposub despre George Burcea înainte de ‘Ferma’

Apropierea dintre George Burcea și Viviana Sposub i-a ținut pe fani cu sufletul la gură, iar aceștia au plecat din emisiunea ‘Ferma’, difuzată la Pro TV cu o relație superbă. Totuși, Viviana nu avea chiar o părere foarte bună despre actor înainte să îl cunoască.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a dezvăluit Viviana Sposub pentru revista Viva!.