News

Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, arată uimitor la două luni după ce a născut!

maria.apostol
June 13, 2022 10:31 AM

Celebrul cuplu a trecut prin momente grele, în urmă cu două luni, când au aflat că unul dintre gemenii lor a murit la naștere. Cei doi încearcă să depășească această cumpănă grea, iar Georgina a surprins pe toată lumea, recent, cu aparițiile ei. A slăbit considerabil și arată uimitor!

Georgina Rodriguez face senzație pe rețelele de socializare cu fizicul ei fără cusur. Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo și-a revenit absolut uimitor la două luni după ce a născut.

Georgina e conștientă că arată foarte bine, așa că a postat pe Instagram imagini cu ea și fotbalistul înainte de o ieșire în oraș.Cu o siluetă impecabilă, ea și și-a făcut ”clasicul” selfie în oglinda de la lift, după care l-a pus pe Instastory.

A urcat apoi o poză și cu Ronaldo, care s-a bucurat de câteva clipe libere între meciurile din Liga Națiunilor.

Ambii par să fi trecut destul de bine peste tragedia vieții lor. Georgina a pierdut unul dintre gemenii cu care era însărcinată.

Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Celebrul fotbalist, de cinci ori câştigător al „Balonului de Aur”, în vârstă de 37 de ani, mai este tatăl a patru copii, dintre care trei proveniţi de la o mamă surogat înainte de a o întâlni pe Georgina Rodriguez.