Fashion

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a strălucit la Festivalul de film de la Veneția

iulia.statie
September 4, 2020 15:21 PM

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a avut grijă să întoarcă toate capetele la Festivalul de Film de la Veneția, cu o ținută senzuală.

Pe aceeasi temaIubita lui Ronaldo, dezamăgită de fotbalist? „Nu m-a cerut de soție"

Ce a purtat Georgina Rodriguez la Festivalul de film de la Veneția

Iubita faimosului fotbalist a transformat covorul roșu într-o întreagă prezentare de modă dusă doar de o persoană, căci rochia pe care a purtat-o a făcut furori. Cu o creație roz pudrat, inspirată din celebra slip dress, dintr-un material fluid, aceasta a dus ideea de sex-appeal la un alt nivel, nuanța aleasă sugerând goliciunea și materialul îmbrățișându-i silueta armonioasă.

La rochia fără mâneci și cu un decolteu în formă de inimă, aceasta a adăugat un colier tip chocker și pantofi cu toc foarte înalt. Bineînțeles, Georgina nu a uitat de mască, purtând-o într-o nuanță apropiată de creația semnată Ermanno Scervino.

Care este secretul relației dintre Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

Între Georgina și Ronaldo a fost dragoste la prima vedere, încă de când s-au întâlnit într-un magazin Gucci în care aceasta lucra în 2016. „La câteva zile după ne-am văzut din nou la evenimentul unui brand. Puteam să vorbim într-un mediu relaxat, în afara spațiului meu de lucru. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi.”

Cei doi au ales să se izoleze împreună în pandemie, ținându-și fanii la curent cu orice fac pe social media, iar aparițiile lor spumoase și amuzante cu siguranță au făcut deliciul publicului. Care este secretul relației lor fericite? Georgina și-a pus pe masă toate secretele: „A seduce și a visa sunt două lucruri foarte importante. Dorm doar în lenjerie și prefer lenjeria sexy.”

Cât despre relația lor, aceasta declara în trecut pentru publicația Sun On Sunday că nu ar schimba nimic, deși există multe provocări: „A fi partenerul cuiva atât de faimos nu este ușor, dar nu aș schimba asta pentru nimic în lume. Împreună suntem mai puternici.”