News

Gestul neașteptat făcut de Ben Affleck după despărțirea de Ana de Armas! Ce se întâmplă între cei doi

iulia.statie
January 20, 2021 14:19 PM

Ben Affleck și Ana de Armas au decis să se despartă după aproximativ un an de relație. Se părea că aceștia au rămas în relații bune și separarea a fost una amiabilă, dar actorul a făcut un gest ce contrazice totul.

Pe aceeasi temaJennifer Garner se răzbună pe Ben Affleck prin idila cu Bradley Cooper?

Ben Affleck și Ana de Armas s-au despărțit

După multe vacanțe împreună și momente inedite trăite în doi, Ben Affleck și Ana de Armas și-au spus adio, dar presa de peste ocean susținea că nu există ranchiună între cei doi, iar motivul pentru care ar fi luat această decizie ar fi fost faptul că fiecare își dorea să locuiască în alt loc.

„Ben nu mai formează un cuplu cu Ana. Ea a decis să pună capăt. Relația lor a fost complicată. Ana nu își dorește să locuiască în Los Angeles, dar Ben trebuie să facă acest lucru ținând cont că micuții lui locuiesc în Los Angeles.”, a spus o sursă apropiată de cei doi pentru publicația People.

„Este o decizie reciprocă și complet amiabilă. Se află în momente diferite în viața lor, dar există iubire și un respect profund. Ben își dorește să se axeze pe el însuși. Are trei locuri de muncă și este un tată dedicat acasă. Ei sunt fericiți cu viețile lor.”, a continuat aceeași sursă.

Ce a făcut Ben Affleck imediat după despărțire

După aceste vești, paparazzi au surprins o fotografie care sugerează că între cei doi nu ar exista speranță de împăcare. Chiar dacă s-a susținut că aceștia au rămas în relații bune, Ben Affleck a făcut un gest neașteptat. Un poster în mărime naturală ce o reprezenta pe fosta iubită a fost aruncat la gunoiul din fața casei deținută de star în Los Angeles, iar fanii au fost șocați.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Millennial Love (@millennial_love)

În vara anului trecut, acest poster care acum a fost aruncat putea fi văzut la o petrecere la care Ana de Armas participa alături de micuții pe care Ben Affleck îi are împreună cu Jennifer Garner. Se știa că aceasta are o relație foarte bună cu familia starului, dar pentru actorul, totul s-a terminat și fosta iubită este de domeniul trecutului.