News

Gestul romantic făcut de Prințul Harry pentru Meghan Markle cu ocazia împlinirii a doi ani de mariaj

andreea voicu
May 22, 2020 20:18 PM

Pe 19 mai, Prințul Harry și Meghan Markle au împlinit doi de când s-au căsătorit. Ducii de Sussex au avut o nuntă de poveste la catedrala de la Palatul Kensington. Cei doi s-au cunoscut în vara lui 2016, printr-o prietenă comună.

Pe aceeasi temaPrințul Harry și Meghan Markle au aniversat 2 ani de la nuntă! Cum au petrecut aceștia

Prințul Harry și Meghan Markle au fost surprinși împreună pentru prima dată abia câteva luni mai târziu, iar în noiembrie 2017, și-au oficializat relația. În 2018 au devenit părinții unui băiat, pe care l-au botezat Archie Harrison.

Prințul Harry, cadou special pentru Meghan Markle cu ocazia împlinirii a doi ani de mariaj

Povestea lor de iubire a ținut întotdeauna prima pagină a tabloidelor internaționale. La începutul acestui an, ambii au decis să se retragă din familia regală britanică și să se descurce singuri.

Nepotul Reginei Elisabeta și fosta actriță americană au părăsit Marea Britanie și s-au stabilit în Los Angeles, alături de mama lui Meghan Markle.

În prezent, cei doi locuiesc în vila cumpărată de la actorul Tyler Perry. Pentru a sărbători doi ani de căsătorie, Prințul Harry și Meghan Markle și-au oferit cadouri speciale unul altuia. 

Potrivit Us Weekly, Prințul Harry i-a arătat încă o dată soției lui cât de mult o iubește, dăruindu-i un superb inel.

‘Meghan i-a dăruit o felicitare, în care a scris de mână un mesaj foarte emoționant, exprimându-și iubirea față de el.” Pe când Harry a surprins-o cu „un buchet imens de trandafiri și cu un inel.” Însă, cei doi și-au dorit cel mai mult ca această zi să fie una „în care se pot bucura unul de celălalt, fără să fie intrerupți’, au mărturisit surse din apropierea celor doi soți.