Video

Cele mai romantice momente trăite de vedete de Valentine's Day

daniela.untu
February 13, 2020 16:16 PM

În luna februarie toată lumea sărbătorește iubirea, fie prin gesturi romantice, fie prin declarații de dragoste pe rețelele de socializare, iar noi am fost curioși să aflăm care a fost cel mai romantic gest pe care l-au primit artiștii noștri.

Pe aceeasi temaFabuloasele Alina Tănasă și Diana Enciu au declarat care este secretul prieteniei lor

Alina Eremia, Diana Sar, Deea Codrea (concurenta emisiunii ”Bravo, ai stil!”), Diana Enciu (fabmuse), Ana Baniciu și mult îndrăgita vloggeriță Mimi,  s-au numărat printre vedetele  care ne-au povestit care a fost gestul romantic care le-a surprins cel mai tare.

Care a fost cel mai romantic moment trăit de vedete?

Frumoasa cântăreață, Alina Eremia, ne-a dezvăluit că iubitul ei a surprins-o cu petale de trandafiri pe pat și cu lumânări parfumate.

S-a străduit și i-a ieșit, m-a impresionat, mai ales că asta s-a întâmplat acum câțiva ani. Între timp s-au mai întâmplat și alte surprize dar cumva, acel gest mi-a rămas în memorie, pentru că a fost mai special”, a susținut Alina Eremia.

Ana Baniciu, după ce a declarat că nu va mai plânge după bărbați în următoarele ei piese, a menționat faptul nu prea a primit gesturi romantice: “Sunt de părere că trebuie să ne iubim în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day, așa că aștept gesturi romantice în fieare zi.

O altă vedetă care și-a adus aminte cu drag de momentul în care a fost cerută de soție este Diana Enciu: ”A fost momentul când ne-am logodit neoficial într-o catedrală din Siena și ne-am luat două inele de argint așa cum aveau părinții soțului meu, a fost ceva spontan”.

La fel ca Diana Enciu, și Deea Codrea și-a amintit de momentul în care a fost cerută de șotie. Ea ne-a detaliat faptul că cererea în căsătorie s-a petrecut în ploaie.