News

Gianluca Vacchi a devenit tată pentru a doua oară! Iubita lui a adus pe lume o fetiță

iulia.statie
October 28, 2020 12:45 PM

Gianluca Vacchi, în vârstă de 53 de ani și iubita lui, în vârstă de 25 de ani, au devenit părinți și trăiesc cele mai frumoase clipe!

Pe aceeasi temaCum se întreține Carmen Negoiță și cum arată meniul ei într-o zi obișnuită: „Sunt flexitariană”

Gianluca Vacchi, tată pentru a doua oară

Faimosul milionar italian a anunțat ca iubita sa a adus pe lume o fetiță.  Iubita sa este Sharon Fonseca, o jurnalistă, model și actriță din Venezuela. Gianluca, 52 de ani și Sharon, 25 de ani, trăiesc o superbă poveste de dragoste din 2017, iar acum familia lor s-a mărit.

„Ea este cu noi…Eu și Sharon suntem bucuroși să anunțăm că în această dimineață s-a născut fiica noastră, Blu Jerusalema Vacchi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este sănătoasă, iar noi o iubim mai mult decât iubim propria viață.”, a scris acesta pe Instagram, postând o fotografie în care apare alături de iubita lui, dar și micuța lor.

 

View this post on Instagram

 

She is with us… Sharon and I are happy to announce that this morning our daughter, Blu Jerusalema Vacchi, was born. Thanks God she is healthy and we are simply already loving her more than our lives. Gianluca & Sharon Ya esta con nosotros… Sharon y yo estamos felices de compartir con ustedes que esta mañana, recibimos a nuestra hija, Blu Jerusalema Vacchi. Gracias a Dios esta sana. Y ya la amamos mas que a nuestras vidas. Gianluca y Sharon @sharfonseca #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Cum a anunțat că va deveni tătic

Milionarul italian este cunoscut și pentru pasiunea sa pentru muzică, acesta devenind DJ. Vedetele din întreaga lume și oameni obișnuiți se adună să îi asculte muzica faimosului Gianluca. Relația dintre el și Sharon a fost foarte controversată din cauza diferenței de vârstă, dar aceștia nu au ascultat de gurile rele și au continuat să le dezvăluie tuturor ce poveste superbă de dragoste trăiesc.

În urmă cu doar câteva luni, Gianluca anunța că el și Sharon o să devină părinți, explicând că aceasta este femeia pe care și-a dorit-o mereu lângă el. „Astăzi este Ziua Mamei și primul meu gând a mers către mama mea. Trebuie să spun că dacă m-am gândit vreodată la o potențială mamă pentru copilul meu, atunci aceea are calitățile lui Sharon. Sunt mândru și fericit să vă anunț că vom deveni părinți și Sharon este femeia pe care mi-am dorit-o să fie mama copilului meu.”, scria el pe Instagram.