News

Gigi Hadid a confirmat împăcarea cu Zayn Malik

iulia.statie
February 15, 2020 14:40 PM

Gigi Hadid în sfârșit le-a oferit fanilor un motiv de bucurie enormă atunci când a postat prima poză de la împăcare cu Zayn Malik!

Pe aceeasi temaDua Lipa, amorezată de fratele mai mic al surorilor Hadid, Anwar

„HEY VALENTINE”, a scris Gigi pe un site de socializare, alături de o poză cu iubitul său.

Fostul membru al trupei One Direction părea vesel în poza făcută de iubita sa, iar în fundal se putea vedea o fermă. Fanii nu s-au putut abține și au comentat imediat, fiind extrem de fericiți de alegerea acestora de a se împăca.

Gigi Hadid a confirmat împăcarea cu Zayn Malik

Mă bucur pentru voi!”, „Audiența vrea o fotografie cu voi doi împreună!”, „Îmi era dor de el!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

 

View this post on Instagram

 

HEY VALENTINE Z on the farm ♡ Dec 2019

A post shared by Gi’sposables 📸 (@gisposable) on

Totuși, admiratorii lor au suspectat că ceva se petrece din nou între ei atunci când Gigi a postat o poză tribut pentru mama lui Zayn, Trisha Malik. Aceasta i-a lăudat calitățile gastronimice, vorbind despre o rețetă pe care mama cântărețului o ține secretă, potrivit HollywoodLife.

Cei doi nu s-au ascuns foarte tare privind împăcarea. Ei au fost surprinși de ziua lui, pe 11 ianuarie, ținându-se de mână și împărtășindu-și zâmbete. Mai mult, pe 12 ianuarie, aceștia au fost văzuți în ipostaze tandre, ținându-se în brațe.

Se pare că toată lumea se bucură de această împăcare, în special mama lui Gigi, Yolanda Hadid. „Yolanda îi iubește pe toți băieții pe care fetele ei îi aduc acasă. Ea devine foarte apropiată de iubiții lor și mereu l-a plăcut pe Zayn. Deci, dacă el o face fericită pe Gigi, atunci ea îi sprijină.”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.