News

Gigi Hadid a confirmat sarcina!

iulia.statie
May 1, 2020 11:36 AM

Chiar după câteva zile după ce s-a aflat că Hadid este însărcinată, aceasta a ținut să explice totul în emisiunea ’The Tonight Show with Jimmy Fallon’. Aceasta a dezvăluit că deși este foarte fericită că va avea un bebeluș, spera ca totul să nu se afle așa.

Pe aceeasi temaCe crede Tyler Cameron despre faptul că Gigi Hadid este însărcinată

Gigi Hadid a confirmat sarcina!

„Îți mulțumesc mult!”, a răspuns modelul atunci când Fallon a felicitat-o pentru sarcină. „Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm noi cum ne doream, însă suntem foarte fericiți pentru că toată lumea ne-a trimis gânduri bune și ne-a oferit sprijinul.”, a zis ea.

Chiar dacă nu este ideal pentru ea să fie în izolare acum, Hadid a declarat că situația o face să stea liniștită și să se bucure de sarcină. Mai mult, ea folosește oportunitatea pentru a petrece timp cu familia ei și Zayn. „Încerc să mă bucur de tot. Mai ales acum, este bine să fiu acasă și să pot experimenta sarcina.”, a zis ea.

Veștile s-au aflat acum câteva zile când o sursă a declarat pentru publicația TMZ că Gigi este însărcinată, iar sarcina a ajuns deja la 20 de săptămâni.

„Gigi și Zayn așteaptă primul copil împreună. Gigi a ținut secretul față de familie și prieteni. Imediat cum Gigi și Zayn s-au împăcat, aceștia nu au pierdut nicio secundă, știind că relația lor este specială.”, a explicat o sursă pentru publicația Entertainment Tonight.