News

Gigi Hadid a dezvăluit numele fetiței sale

iulia.statie
January 25, 2021 10:40 AM

După aproximativ patru luni de la naștere, Gigi Hadid a decis să dezvăluie numele fetiței sale. Așa cum ne-a obișnuit, modelul a făcut totul într-un mod foarte discret.

Pe aceeasi temaElsa Hosk a dezvăluit sexul bebelușului

Gigi Hadid a dezvăluit numele bebelușului

Fără a face o postare prin care să le explice fanilor de ce a ales acest nume, sau în care să vedem baloane și artificii, Gigi Hadid și-a schimbat subtil descrierea de la contul de Instagram, unde a inclus și numele fetiței pe care o are cu Zayn Malik, ce venea pe lume pe 23 septembrie 2020. „Mama lui Khai.”, a scris aceasta.

Gigi Hadid și Zayn Malik, extrem de fericiți alături de micuța lor

Gigi Hadid și Zayn Malik au decis să țină detaliile despre sarcină pentru ei și familia lor, dar când micuța venea pe lume, cei doi decideau să le transmită mesaje emoționante fanilor din online, anunțând că sunt extrem de fericiți pentru că au devenit părinți.

„Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. A încerca să exprim în cuvinte despre cum mă simt acum ar fi o sarcină imposibilă. Dragostea pe care o simt pentru acest mic omuleț este peste înțelegerea mea. Recunoscător să o cunosc, mândru că o numesc a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună.”, scria Zayn Malik pe atunci.

„Fata noastră s-a alăturat pe acest pământ și deja ne-a schimbat lumea.”, adăuga și Gigi Hadid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Modelul confirma sarcina în emisiunea ‚The Tonight Show with Jimmy Fallon’, dezvăluind că nu este prea mulțumită pentru că a fost dată în vileag de mai multe speculații ce au luat cu asalt internetul. După ce presa de peste oceane a scris că aceasta așteaptă un bebeluș, Gigi a hotărât să facă totul oficial: . „Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm noi cum ne doream, însă suntem foarte fericiți pentru că toată lumea ne-a trimis gânduri bune și ne-a oferit sprijinul.”