Fashion

Gigi Hadid a împlinit 24 de ani! Care a fost dress code-ul petrecerii aniversare și cine nu l-a respectat

ioana pana
April 24, 2019 11:18 AM

Modelul internațional Gigi Hadid și-a sărbătorit ieri cea de-a 24-a aniversare alături de familia sa și de prietenii apropiați la un restaurant din New York. Fiind o simplă cină, nici dress code-ul, și anume double denim, nu a fost unul pompos. Într-adevăr, nu pompos, însă nici prea la îndemână pentru cei care nu sunt dispuși să riște puțin. Iată care au fost ținutele serii.

Gigi Hadid a împlinit 24 de ani! Care a fost dress code-ul petrecerii aniversare și cine nu l-a respectat

Gigi Hadid

Gigi a deschis seara cu două piese din denim pre-spălat, jachetă si jeanși. A pus un crop-top alb din bumbac pe dedesubt, lăsându-și absomenul perfect lucrat să iasă la iveală. Ca accesorii, a optat pentru o suprapunere de lănțișoare.

Bella Hadid

Bineînțeles că sora sărbătoritei nu se putea abate de la dress code, ba chiar aceasta a plusat cu o a treia piesă din denim: jachetă, jeanși și… corset. Denim, but make it sexy! Încălțări- o pereche de bocanci maro.

Yolanda Hadid

La fel, un look triple denim. Mama Hadid a optat pentru o vestă din denim, un sacou și jeanși din denim. A accesorizat cu un clutch cu animal print.

Olivia Culpo

Olivia a fost în denim. Nu double, nu triple, single denim. Mai exact o jachetă supradimensionată, legată cu o curea în talie. Ca un accent glamour, a optat pentru niște cizme până la genunchi cu cristale.

@oliviaculpo for @gigihadid “denim & boots” bday in @bentaverniti_unravelproject @jimmychoo & @lacebytanaya #ProudStylist ? @diggzy

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve) on

Hailee Steinfeld

Hailee a purtat un compleu din tweed și denim. O combinație bizară la prima vedere, însă nu putem spune că nu ne place! Și pe deasupra, satisface și dress code-ul.

April 22: Hailee leaving @gigihadid’s birthday in NY #haileesteinfeld

A post shared by Hailee Steinfeld Updates (@haileesteinfeldupdates1) on

Taylor Swift

Cântăreața a fost printre singurii invitați care nu au respectat regula impusă de sărbătorită. Taylor și-a făcut apariția într-o rochie florală, cu un sacou în carouri peste. Rușinică!