News

Gigi Hadid a născut acasă! Ce a dezvăluit despre experiență

iulia.statie
February 5, 2021 11:35 AM

Gigi Hadid a născut acasă, asistată de o moașă și asistenta ei. Cu ea au mai stat și iubitul ei, Zayn Malik, dar și rudele sale, anume sora ei, Bella Hadid și mama ei, Yolanda Hadid. Vedeta a vorbit pentru prima oară de experiență, dezvăluind de ce a luat decizia de nu naște la spital.

Pe aceeasi temaCe dietă și rutină de antrenamente urmează Dua Lipa

Gigi Hadid, despre nașterea fiicei sale

Modelul apare pe coperta Vogue din martie, iar cu această ocazie, ea a vorbit despre nașterea acasă, povestind cu mândrie despre cum a trecut cu brio peste acel moment, deși a experimentat dureri foarte mari.

Khai, fetița modelului, s-a născut sănătoasă, dar Gigi a trebuit să suporte 14 ore de travaliu și nu a folosit epidurală, iar aceasta a preferat intimitatea fermei din Pennsylvania pentru acest moment important din viața ei.

Vedeta plănuise inițial să nască într-un spital din New York, dar restricțiile impuse de pandemia de coronavirus le-ar fi ținut departe pe Yolanda și Bella din sala de naștere, așa că modelul și-a schimbat planul. Ea nu a vrut să primească vreun medicament și a suportat durerea.

„Știam că va fi cea mai nebunească durere din viața mea, dar trebuia să supraviețuiesc. Mi-am plăcut acest lucru. Cu siguranță a existat un punct unde mă întrebam cum ar fi cu o epidurală, cum ar fi diferit. Moașa mea s-a uitat la mine și mi-a zis: ‚O să o faci. Nimeni nu te poate ajuta. Oricum ai trecut de punctul în care putea să fie făcută epidurala, așa că ai fi împins la fel și pe un pat de spital.’”, a spus vedeta.

Unde vrea Gigi Hadid să își crească fiica

De asemenea, Gigi își dorește să își crească micuța în Pennsylvania, nu într-un apartament din New York. „Cred că va fi crescută aici cu siguranță. Și eu am crescut la fermă, așa că este foarte important pentru mine și Zayn. Cred că faptul de a oferi copilului tău posibilitatea de a explora este un lucru frumos.”, a continuat aceasta.

Cât despre Zayn, Gigi a povestit că el a fost destul de terifiat de faptul că iubita lui a ales să nască acasă. „Nici măcar nu mi-am dat seama când a ieșit. Eram foarte epuizată, când m-am uitat în sus, el o ținea în brațe. A fost foarte drăguț.”, a zis modelul.