News

Gigi Hadid a născut? Ce mesaj emoționant i-a trimis Mohamed Hadid nepoatei sale

iulia.statie
September 18, 2020 14:21 PM

Internauții sunt siguri că Gigi Hadid a născut, iar acum, speculațiile din media au fost întărite de un mesaj emoționant transmis de Mohamed Hadid, tatăl modelului, către nepoțica sa.

Pe aceeasi temaAre sau nu operații estetice Gigi Hadid?

Gigi Hadid a devenit mămică?

Acesta a decis să îi transmită un mesaj înduioșător pe Instagram nepoatei sale. „Bună, micuța mea nepoată, sunt eu, iar inima mea este foarte fericită. Îți doresc soarele și luna, vreau să fii fericită. Bunicul mereu va fi aici, o să fac orice pentru tine, draga mea. Când am auzit că vei veni, am zâmbit și o lacrimă mi-a căzut. Am plâns știind că inima mea îți va aparține pentru totdeauna.”, a scris acesta.

Mai mult, Mohamed i-a scris și fiicei sale, Gigi Hadid, un mesaj, transmițându-i cât de mult o iubește. „Vreau să îți zic că te iubesc foarte mult și sunt mândru de tine.”, a zis el.

Totuși, atunci când un fan și-a făcut curaj și l-a întrebat dacă bebelușul a venit pe lume, Mohamed a negat. „Nu, nu încă.”, a scris acesta într-un comentariu.

Cum a dezvăluit Gigi Hadid că este însărcinată

Recent, Gigi Hadid a surprins pe toată lumea postând câteva fotografii în care își punea în evidență burtica de gravidă, aceasta fiind extrem de discretă cu privire la sarcina ei pe timpul perioadei de izolare.

 

View this post on Instagram

 

33 weeks ♡

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Parcă a fost ieri când modelul a dezvăluit că așteaptă un bebeluș cu Zayn Malik. Prin aprilie Gigi a confirmat zvonurile printr-un interviu cu Jimmy Fallon. Pentru că perioada i-a permis, ea a încercat să își țină sarcina departe de camere, pentru că nu au existat evenimente pe covorul roșu și nici prezentări de modă.

Totuși, Gigi a dezvăluit de ce și-a ținut sarcina ascunsă: „Există multe motive pentru care am simțit că nu vreau să împărtășesc totul cu altcineva în afară de familie și apropiați. O mulțime de oameni și-au pierdut viața din cauza coronavirusului, atât la început, cât și acum. Apoi a apărut mișcarea Black Lives Matter și am crezut că prezența pe social media trebuie să meargă în această direcție. Nu am vrut să mă grăbesc.”