News

Gigi Hadid a născut! Prima fotografie cu bebelușul

iulia.statie
September 24, 2020 12:00 PM

Gigi Hadid și Zayn Malik au devenit părinți pentru prima oară. Într-o postare pe Twitter, cântărețul a făcut oficiale veștile.

Pe aceeasi temaCel mai bun truc de styling din această toamnă

Gigi Hadid a născut

„Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. A încerca să exprim în cuvinte despre cum mă simt acum ar fi o sarcină imposibilă. Dragostea pe care o simt pentru acest mic omuleț este peste înțelegerea mea. Recunoscător să o cunosc, mândru că o numesc a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună.”, a scris acesta.

La puțin timp după, Gigi Hadid a scris și ea un mesaj emoționant pe social media: „Fata noastră s-a alăturat pe acest pământ și deja ne-a schimbat lumea.”

 

View this post on Instagram

 

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love??

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Chiar acum câteva zile, internauții erau siguri că Gigi Hadid se pregătește să nască, după ce tatăl ei, Mohamed Hadid, a scris un mesaj emoționant pentru nepoata sa.  „Bună, micuța mea nepoată, sunt eu, iar inima mea este foarte fericită. Îți doresc soarele și luna, vreau să fii fericită. Bunicul mereu va fi aici, o să fac orice pentru tine, draga mea. Când am auzit că vei veni, am zâmbit și o lacrimă mi-a căzut. Am plâns știind că inima mea îți va aparține pentru totdeauna.”, a scris acesta.

Totuși, pe atunci, acesta dezvăluia că fetița modelului nu a venit încă pe lume.

Cum a confirmat modelul sarcina

Gigi Hadid a confirmat sarcina în mai, la emisiunea ’The Tonight Show with Jimmy Fallon’. Aceasta dezvăluia pe atunci că deși este foarte fericită că va avea un bebeluș, spera ca totul să nu se afle așa, căci a fost dată în vileag de mai multe zvonuri ce au luat cu asalt internetul.

„Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm noi cum ne doream, însă suntem foarte fericiți pentru că toată lumea ne-a trimis gânduri bune și ne-a oferit sprijinul.”, spunea în trecut Gigi Hadid.