Vedete

Gigi Hadid a redevenit cel mai sexy model al momentului! Cum arată în costum de baie proaspăta mămică

Camelia
October 13, 2022 10:15 AM

 Gigi Hadid arată mai bine ca niciodată, deși a trecut printr-o naștere! Supermodelul și-a etalat formele perfecte pentru o ședință foto în cadrul căreia și-a promovat o linie de costume de baie.

Chiar dacă în ultima perioada viața ei personală a fost greu încercată, din cauza despărțirii de cântărețul Zayn Malik, Gigi Hadid s-a concentrat pe creșterea fetiței ei în vârstă de doi ani. Se pare că acum a venit momentul ca modelul să câștige din nou milioane de dolari din meseria care a făcut-o celebră în toată lumea.

Ea a anunțat pe contul de Instagram că se pregătește de lansarea unei colecții de costume de baie, proiect în care s-a implicat inclusiv la nivel de creație. Gigi va fi inclusiv promoter pentru ele, iar o parte din creații le-a îmbrăcat și le-a pozat în cadrul unei ședințe foto extrem de incitantă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) 

Cu această ocazie, modelul ne-a arătat noile ei forme de după naștere, care sunt fără cusur! Gigi a optat inclusiv pentru o schimbare de look. Așa că și-a deschis nuanța părului și a optat pentru extensii, pentru a-și surprinde publicul.

Gigi Hadid a născut acasă

Gigi Hadid a născut acasă, asistată de o moașă și asistenta ei. Cu ea au mai stat și fostul iubit, dar și rudele sale. Anume sora ei, Bella Hadid, și mama ei, Yolanda Hadid. Vedeta a vorbit pentru prima oară de experiență, dezvăluind de ce a luat decizia de nu naște la spital.

Khai, fetița modelului, s-a născut sănătoasă, dar Gigi a trebuit să suporte 14 ore de travaliu și nu a folosit epidurală, iar aceasta a preferat intimitatea fermei din Pennsylvania pentru acest moment important din viața ei.

Știam că va fi cea mai nebunească durere din viața mea, dar trebuia să supraviețuiesc. Mi-am plăcut acest lucru. Cu siguranță a existat un punct unde mă întrebam cum ar fi cu o epidurală, cum ar fi diferit. Moașa mea s-a uitat la mine și mi-a zis: ‚O să o faci. Nimeni nu te poate ajuta. Oricum ai trecut de punctul în care putea să fie făcută epidurala, așa că ai fi împins la fel și pe un pat de spital’”, a spus vedeta.