News

Gigi Hadid, prima fotografie după ce a născut

iulia.statie
October 28, 2020 15:06 PM

Gigi Hadid a decis să posteze prima fotografie cu ea de când a născut, întorcându-se pe rețelele de socializare pentru un motiv important.

Pe aceeasi temaAmina Muaddi și Mytheresa colaborează pentru o nouă colecție de pantofi

Gigi Hadid a postat prima fotografie după ce a devenit mămică pentru prima oară

Deși Gigi a intrat pe Instagram pentru a anunța nașterea primului său bebeluș pe care îl are împreună cu iubitul ei, Zayn Malik, dar și pentru a-i ura Bellei Hadid un călduros ‚La mulți ani’, aceasta este prima oară când modelul a decis să posteze o fotografie cu ea încă de când a devenit mămică.

Purtând un tricou colorat pe care era imprimat cuvântul ‚VOTE’, Hadid a dezvăluit un selfie făcut în oglindă, povestindu-le fanilor că a votat deja mai devreme pentru alegerile prezidențiale din SUA, lucru pe care l-a făcut cu fetița ei lângă.

„Am votat săptămâna trecută cu fiica mea lângă mine. Pentru o America pe care vreau ca ea să o vadă, nu doar pentru noi, ci și pentru americanii mai puțin privilegiați, cu speranță pentru o națiune unificată, care este empatică și pentru un lider milos.”, a scris modelul pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

I voted absentee last week with my daughter next to me, for an America I want her to see; but not just for us- for fellow Americans that are less privileged, with hope for a nation that is unified, that is empathetic, & for a leader that is compassionate. YOU HAVE A WEEK AND A HALF 🗳 IF YOU’RE VOTING EARLY IM PROUD OF YOU. IF YOU MAILED IN YOUR ABSENTEE BALLOT I’M PROUD OF YOU. (&& if you dropped it off at your County’s Board of Elections Office or at an Early Polling Site I’m proud of you!!) IF YOU’RE GOING TO THE POLLS ON NOVEMBER 3RD I’M PROUD OF YOU. Whatever your PLAN, I’m proud of you; make sure you have one !!! Let me know below 👇👇👇

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ce cadouri a primit Gigi Hadid pentru micuța ei de la prietenii săi faimoși

Mai mult, aceasta a dezvăluit că este mândră de fanii ei ce au votat mai depreme, au votat prin poștă sau plănuiesc să voteze pe 3 noiembrie, încurajându-i pe toți și oferindu-le sfaturi cu privire la cum pot vota mai devreme.

Deși s-a ținut departe de fotografii, aceasta le-a dezvăluit fanilor ce cadouri a primit de la alte vedete ce și-au dorit să îi felicite atât pe ea, cât și pe Zayn, pentru faptul că și-au mărit familia. Printre cei ce s-au bucurat de nașterea micuței se numără și Taylor Swift, ce a trimis o pătură brodată, dar și Donatella Versace, ce le-a făcut cadou un hanorac superb Versace.