News

Gigi Hadid, primele fotografii după ce a anunțat că este însărcinată

iulia.statie
May 19, 2020 14:00 PM

Ce au realizat majoritatea oamenilor de când stau în izolare: au stat pe canapea, au văzut toate filmele și serialele pe care doreau de mult să le urmărească, au gătit tot felul de rețete și au curățat locuințele până la epuizare. Ce a realizat Gigi Hadid: a apărut la show-ul ’The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’, și-a descoperit pasiunea de a găti, a grădinărit și așteaptă un bebeluș!

Pe aceeasi temaCe crede Tyler Cameron despre faptul că Gigi Hadid este însărcinată

Yolanda Hadid a dezvăluit primele poze cu Gigi Hadid după ce a confirmat sarcina

Această viitoare mămică s-a distrat foarte tare până acum. Săptămâna aceasta, Gigi, alături de toată familia ei au decis să înfrumusețeze grădina de la ferma în care au ales să se izoleze. Gigi, Bella și Yolanda au plantat milioane de flori la ferma lor din Pennsylvania.

Yolanda a dezvăluit câteva fotografii din acea zi, iar în postare ea a inclus și primele poze cu fata ei după ce s-a aflat că este însărcinată. Burtica era ascunsă de o cămașă largă, însă vedeta s-a distrat, atât cât se putea distra acoperită complet de murdărie.

Yolanda deja le-a spus fanilor că „abia așteaptă să devină bunică în septembrie”. Mai mult, ea a vorbit și despre sarcina modelului. „Totul merge bine, însă încă suntem șocați că secretul nostru s-a aflat și totul a ajuns în presă. Bineînțeles, suntem încântați.”, a zis ea.

Veștile că vedeta este însărcinată au făcut înconjurul lumii. Aceasta a confirmat sarcina în emisiunea menționată mai sus, după ce gazda show-ului a felicitat-o pentru faptul că o să devină mămică.

„Îți mulțumesc mult! Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm noi cum ne doream, însă suntem foarte fericiți pentru că toată lumea ne-a trimis gânduri bune și ne-a oferit sprijinul.”, a zis ea.