Beauty

Gigi Hadid, schimbare de look. Cum arată vedeta roșcată

iulia.statie
March 10, 2021 18:17 PM

Gigi Hadid s-a reîntors pe podiumul de modă! Aceasta a făcut parte din echipa de modele ce a prezentat noua colecție Versace, iar toată lumea știe ce relație profesională frumoasă are aceasta cu Donatella Versace. În timp ce alegerea brand-ului nu ne miră, coafura ei a surprins pe toată lumea.

Pe aceeasi tema5 look-uri vibrante de beauty ale vedetelor, surprinse pe Instagram

Gigi Hadid, schimbare de look

Pentru oricine o urmărește pe Gigi Hadid, știe că aceasta este fidelă părului blond, rareori optând pentru altceva. În trecut, ea apărea pe podiumul de la Balmain brunetă, dar schimbarea nu a ținut extrem de mult. Iată că acum s-a decis să surprindă pe toată lumea și să le dezvăluie fanilor că este roșcată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Schimbarea de look vine la timp cu noul sezon ce aduce puțină culoare în viețile tuturor. Cum Gigi Hadid a devenit de curând mămică, admiratorii s-au bucurat nespus să vadă că s-a recuperat perfect și este din nou prezentă pe podium. Atunci când vine vorba de silueta ei, se pare că aceasta a dat imediat jos kilogramele acumulate pe timpul sarcinii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Ce a spus Gigi Hadid despre nașterea fiicei sale

Modelul și partenerul său, Zayn Malik, se bucură de o minunată fetiță ce a primit numele de Khai. Vedeta a încercat să fie extrem de discretă și nu a lăsat foarte multe detalii la iveală pe când era însărcinată, dar, recent, a povestit că a ales să o aducă pe micuța ei pe lume chiar în intimitatea casei sale.

Vedeta plănuise inițial să nască într-un spital din New York, dar restricțiile impuse de pandemia de coronavirus le-ar fi ținut departe pe Yolanda și Bella Hadid din sala de naștere, așa că modelul și-a schimbat planul. Mai mult, ea a refuzat medicamentele și a reușit să suporte durerea la care a fost supusă.

„Știam că va fi cea mai nebunească durere din viața mea, dar trebuia să supraviețuiesc. Mi-a plăcut acest lucru. Cu siguranță a existat un punct unde mă întrebam cum ar fi cu o epidurală, cum ar fi diferit. Moașa mea s-a uitat la mine și mi-a zis: ‚O să o faci. Nimeni nu te poate ajuta. Oricum ai trecut de punctul în care putea să fie făcută epidurala, așa că ai fi împins la fel și pe un pat de spital.’”, a spus vedeta.