Beauty

Gigi Hadid, schimbare de look. Cum arată vedeta roșcată

iulia.statie
March 10, 2021 18:17 PM

Gigi Hadid s-a reîntors pe podiumul de modă! Aceasta a făcut parte din echipa de modele ce a prezentat noua colecție Versace, iar toată lumea știe ce relație profesională frumoasă are aceasta cu Donatella Versace. În timp ce alegerea brand-ului nu ne miră, coafura ei a surprins pe toată lumea.

Pe aceeasi tema5 look-uri vibrante de beauty ale vedetelor, surprinse pe Instagram

Gigi Hadid, schimbare de look

Pentru oricine o urmărește pe Gigi Hadid, știe că aceasta este fidelă părului blond, rareori optând pentru altceva. În trecut, ea apărea pe podiumul de la Balmain brunetă, dar schimbarea nu a ținut extrem de mult. Iată că acum s-a decis să surprindă pe toată lumea și să le dezvăluie fanilor că este roșcată.

Schimbarea de look vine la timp cu noul sezon ce aduce puțină culoare în viețile tuturor. Cum Gigi Hadid a devenit de curând mămică, admiratorii s-au bucurat nespus să vadă că s-a recuperat perfect și este din nou prezentă pe podium. Atunci când vine vorba de silueta ei, se pare că aceasta a dat imediat jos kilogramele acumulate pe timpul sarcinii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Ce a spus Gigi Hadid despre nașterea fiicei sale

Modelul și partenerul său, Zayn Malik, se bucură de o minunată fetiță ce a primit numele de Khai. Vedeta a încercat să fie extrem de discretă și nu a lăsat foarte multe detalii la iveală pe când era însărcinată, dar, recent, a povestit că a ales să o aducă pe micuța ei pe lume chiar în intimitatea casei sale.

Vedeta plănuise inițial să nască într-un spital din New York, dar restricțiile impuse de pandemia de coronavirus le-ar fi ținut departe pe Yolanda și Bella Hadid din sala de naștere, așa că modelul și-a schimbat planul. Mai mult, ea a refuzat medicamentele și a reușit să suporte durerea la care a fost supusă.

„Știam că va fi cea mai nebunească durere din viața mea, dar trebuia să supraviețuiesc. Mi-a plăcut acest lucru. Cu siguranță a existat un punct unde mă întrebam cum ar fi cu o epidurală, cum ar fi diferit. Moașa mea s-a uitat la mine și mi-a zis: ‚O să o faci. Nimeni nu te poate ajuta. Oricum ai trecut de punctul în care putea să fie făcută epidurala, așa că ai fi împins la fel și pe un pat de spital.’”, a spus vedeta.