News

Gigi Hadid și-a dezvăluit burtica de gravidă

iulia.statie
July 19, 2020 11:00 AM

La începutul lunii mai, Gigi Hadid confirma zvonurile potrivit cărora așteaptă un copil cu iubitul ei, Zayn Malik. Această veste șoca pe toată lumea, mai ales că aceștia au avut o relație plină de despărțiri și împăcări.

Pe aceeasi temaBella Hadid și The Weeknd s-au despărțit încă o dată. Care este motivul

Gigi Hadid, fotografii inedite cu burtica de gravidă

Gigi Hadid și Zayn Malik au decis să se izoleze alături de familia modelului într-o fermă în Pennsylvania, unde și cântărețul și-a cumpărat o proprietate aproape de aceea pe care o deține mama lui Hadid, Yolanda.

Deși a recunoscut faptul că așteaptă un bebeluș, Hadid a încercat să păstreze totul cât mai discret. Acum, modelul a decis să facă pe Instagram un live în care să le arăte fanilor burtica de gravidă, explicând că își dorește să documenteze totul pentru a nu pierde nimic din tot ce simte: „Am făcut o mulțime de fotografii burticii mele și le-am trimis prietenilor și familiei. Este emoționant, încerc să documentez totul foarte bine, multe persoane mi-au spus să nu ratez nimic.”

 

View this post on Instagram

 

“I’ve been taking a lot of pictures of my bump and sending it to friends and family and it’s been really cute and exciting and I’m trying to document it well because I’ve heard a lot of people say obviously make sure you don’t miss it.”??

A post shared by Gigi Hadid Source™️ (@slaygigih) on

„Există multe motive pentru care am simțit că nu vreau să împărtășesc totul cu altcineva în afară de familie și apropiați. O mulțime de oameni și-au pierdut viața din cauza coronavirusului, atât la început, cât și acum. Apoi a apărut mișcarea Black Lives Matter și am crezut că prezența pe social media trebuie să meargă în această direcție. Nu am vrut să mă grăbesc.”, a zis aceasta.

De ce nu a dezvăluit Gigi Hadid detalii despre sarcină

Nu este prima oară când Gigi Hadid explică de ce nu a vrut să facă toate detaliile legate de sarcină publice. De curând, aceasta a fost deranjată de un articol publicat în British Vogue, unde era acuzată de faptul că își ascunde sarcina de presă: „Ascund…am spus că într-o salopetă largă, imaginea din față și din cea din profil sunt total diferite, nu am făcut-o intenționat și nu încerc să ascund ceva.”

„Aș fi mândră să povestesc câteva detalii personale, dar o să spun totul atunci când o să simt că este momentul potrivit, vă mulțumesc. Momentan sunt fericită să experimentez și să trăiesc această perioadă cu familia și cu cei apropiați.”, a continuat Hadid.