News

Gigi Hadid și Tyler Cameron s-au despărțit!

iulia.statie
October 4, 2019 17:01 PM

După aproximativ 2 luni în care au ieșit împreună, relația dintre cei doi a ajuns la final. O sursă le-a confirmat celor de la E! News despărțirea, adâugând că acum Tyler este singur.

Gigi Hadid și Tyler Cameron s-au despărțit!

„Cei doi s-au despărțit acum câteva săptâmâni. Lucrurile se mișcau prea repede iar asta a fost prea mult pentru amândoi. Despărțirea a fost făcută într-un mod prietenesc iar cei doi au rămas amici.”, a dezvăluit sursa.

„Cu siguranță o să mai iasă împreună dar au decis să încetinească lucrurile din punct de vedere romantic. Gigi este ocupată călătorind iar Tyler încearcă să se stabilească în New York. Cameron sigur ar încerca să mai aibă o relație cu Gigi din nou, însă momentan lasă lucrurile să se calmeze.”, a adăugat sursa.

Această confirmare vine imediat după apariția lui Tyler la reality show-ul lui Hannah Brown, unde a dat mici indicii despre o posibilă despărțire. „Ea este amica mea. Am ieșit de câteva ori împreună. Acum este plecată în Paris, făcându-și treaba.”, a spus acesta.

Gigi și-a petrecut majoritatea timpului pe podium în ultima lună în timp ce Tyler își construiește cariera de model. La începutul săptâmânii, el a apărut la Watch What Happens Live, unde a spus: „Se poate să fiu singur.”

Duo-ul celebru s-a afișat la începutul lui august, unde au fost surprinși la o întâlnire în New York.

După aceea, cei doi au continuat să își petreacă timpul împreună. Gigi chiar i-a făcut cunoștiință lui Tyler cu prietenele sale faimoase, Taylor Swift și Serena Wiliams.

„Gigi crede că Tyler este foarte drăguț și un foarte bun ascultătăr. Ei își scriu de câteva săptâmâni și doresc să iasă din nou când Tyler va ajunge în New York. Fac pași mici dar sunt interesați unul de celălalt și acest lucru l-au făcut amândoi să fie foarte clar.”, a spus o sursă celor de la E! News în august.

La începutul lui septembrie, Tyler a fost alături de Gigi la îmnormântarea bunicii sale. Acesta a fost văzut lângă Gigi, Bella Hadid, Anwar Hadid și iubita sa, Dua Lipa, Yolanda Hadid și iubitul ei, Joseph Jingoli.

Totuși, se pare că programul lor încărcat i-a ținut departe unul de celălalt, acest lucru ducând la despărțire.

Sursă: E! News