News

Gigi Hadid și Zayn Malik vor deveni părinți pentru prima dată

iulia.statie
April 29, 2020 09:02 AM

După multe despărțiri și împăcări, Gigi Hadid și Zayn Malik așteaptă primul copil împreună!

Pe aceeasi temaGigi Hadid a confirmat împăcarea cu Zayn Malik

Gigi Hadid și Zayn Malik vor deveni părinți pentru prima dată

Mai multe surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru TMZ că Gigi are deja 20 de săptămâni de sarcină, dar ea și Zayn încă nu știu sexul bebelușului.

O altă sursă le-a confirmat sarcina și celor de la Entertainment Tonight. Nici Gigi, nici Zayn nu au confirmat frumoasele vești, însă din ultimele postări de pe Instagram ale modelului, fanii au putut vedea că aceștia s-au izolat împreună la ferma familiei lui Hadid din Pennyslvania.

Ultimele poze postate de Gigi sunt de la petrecerea dată de ziua ei, într-un cadru extrem de restrâns, ținând cont că aceasta a împlinit 25 de ani acum câteva zile. „Cea mai frumoasă zi de naștere petrecută în carantină cu familia.”, a scris ea la o postare în care era suprinsă alături de iubitul ei.

 

View this post on Instagram

 

❣️🍰

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Cei doi și-au început relația încă din 2014, având foarte multe despărțiri și împăcări. Ultima lor împăcare a fost în decembrie 2019, însă, de atunci, ei au postat foarte puține fotografii ce îi înfățișează împreună. Totuși, se pare că sunt mai apropiați ca niciodată, căci Gigi așteaptă un bebeluș!