News

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au căsătorit în secret?

Verdict.ro
May 6, 2021 22:21 PM

Gigi Hadid și Zayn Malik sunt extrem de discreți și nu dezvăluie foarte multe detalii despre relația lor. Cei doi au devenit de curând părinții unei fetițe pe nume Khai, iar fanii sunt siguri că s-au căsătorit în secret, după cum a lăsat să se înțeleagă Ingrid Michaelson, ce a colaborat cu artistul.

Pe aceeasi temaCum a schimbat carantina relația lui Gigi Hadid cu Zayn Malik

Gigi Hadid și Zayn Malik sunt căsătoriți?

Zayn Malik și Gigi Hadid și-ar fi unit destinele fără ca fanii să știe, dacă Ingrid Michaelson, ce a colaborat cu artistul pentru piesa ‘To Begin Again’, are dreptate. Într-o sesiune live de întrebări pe Instagram, aceasta a dezvăluit că starul „este o persoană foarte privată și acum că este căsătorit și are și un copil, face numai lucrurile pe care vrea să le facă”

Zayn și Gigi au devenit părinți pentru prima oară în luna septembrie, când modelul a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă ce a primit numele de Khai, dar este prima oară când un cunoscut al lor menționează ceva despre o căsnicie. Reprezentanții celor doi nu au făcut până acum vreun comentariu.

Este posibil ca Ingrid Michaelson să fi confundat situația lor, căci aceștia sunt de mult timp împreună și formează un cuplu extrem de solid. Aceasta a făcut anunțul ce a născut multe controverse în timp ce explica faptul că ea și Zayn nu au filmat împreună pentru videoclip-ul piesei menționate mai sus.

Ce s-a aflat despre Zayn Malik și Gigi Hadid

„Nu ne-am întâlnit niciodată, nu i-am vorbit niciodată. Zayn nu face lucruri pe care nu vrea să le facă, iar faptul că a făcut acest cântec este foarte măgulitor.”, a povestit aceasta pe Instagram. Gigi și partenerul ei încă nu au dezvăluit chipul fiicei lor, deși aceasta are deja șase luni. 

De asemenea, fanii au așteptat patru luni pentru a afla numele bebelușului. Gigi Hadid și Zayn Malik sunt extrem de discreți și preferă să își țină relația departe de camere, deși admiratorii lor stau cu sufletul la gură pentru a afla dacă Ingrid Michaelson a greșit sau chiar a spus adevărul din greșeală, iar aceștia sunt căsătoriți.