Fashion

Gigi și Bella: tipul de încălțăminte de care nu se despart surorile Hadid

Verdict.ro
June 28, 2021 22:20 PM

Dacă tinzi să te uiți pe Instagram și să te inspiri pentru ținutele tale, o să observi că iubitoarele de modă s-au îndrăgostit de un anumit tip de încălțăminte ce s-a reîntors puternic în tendințe. Înainte de toate, trebuie menționat faptul că surorile Hadid, Gigi și Bella, ce prezintă mereu look-uri foarte bune, nu se despart de aceste piese de ani de zile.

Pe aceeasi tema12 tipuri de manichiuri pe care toate vedetele le folosesc primăvara

Gigi și Bella Hadid, îndrăgostite de un anumit tip de încălțăminte

Bocancii combat au fost preferați în ultimul sezon, iar cei semnați Dr. Martens au fost văzuți peste tot pe Instagram. În timp ce aceste creații nu sunt deloc noi, căci toată lumea le cunoaște de mult prea multă vreme, în 2021 au cunoscut câteva schimbări.

Iubitoarele de modă au migrat spre încălțăminte mult mai confortabilă, uitând de tocuri, în timp ce în garderobă își făceau loc piesele simple, ca un răspuns la pandemia de coronavirus ce a schimbat viețile tuturor. Bocancii Dr. Martens sunt extrem de cool și pot fi adăugați în orice ținută, iar surorile Hadid se bucură de ei de foarte mulți ani.

Deși acest tip de încălțăminte tindea să fie asociat cu un stil grunge, de data aceasta combinațiile sunt nelimitate. După cum au dezvăluit chiar iubitoarele de modă din toată lumea, bocancii pot fi combinați cu piese sport, rochii, ținute diafane și chiar și costume.

În același timp, pot fi purtați indiferent de ocazie, fie că ai nevoie de ceva mai elegant, dar nu vrei să alergi în pantofi cu toc toată ziua, sau de o ținută relaxată pentru a ieși în oraș. Cum ne-a lăsat să înțelegem ultimul an atunci când vine vorba despre stilistica pe care o abordăm, trebuie doar să riscăm pentru a reuși.

Ce propuneri fac surorile Hadid

Gigi și Bella Hadid au un stil vestimentar off duty relaxat, dar foarte diferit. În timp ce Bella optează pentru o estetică vintage, Gigi migrează spre piese clasice, dar colorate, vesele. Totuși, cele două au un lucru în comun și de multe ori asortează acest tip de bocanci la orice tip de ținută.

Fie că poartă o rochie, un set sport, un palton rafinat sau o ținută lejeră, cele două nu s-au temut să apeleze de-a lungul anilor la cele mai confortabile perechi de încălțăminte pe care le au, oferind un aer grunge extrem de căutat în ultima vreme. În timp ce Gigi a fost văzută purtând și variante mai colorate ale bocancilor, Bella migrează spre cei clasici, un lucru ce nu ne miră.

Urmărește galeria foto pentru a vedea propunerile surorilor Hadid!