News

Gina Chirilă, interviu în exclusivitate despre carieră și viața de mămică

iulia.statie
July 15, 2020 12:04 PM

Gina Chirilă a devenit mămică de curând, aceasta aducând pe lume o minunată fetiță, pe nume Katia. Nu doar că vedeta este un adevărat exemplu privind silueta și naturalețea, dar are și o carieră de succes, conducând propriul brand.

Pe aceeasi temaShop the look: Gina Chirilă

Gina Chirilă, declarații în exclusivitate despre carieră și viața de mămică

Despre viața de mămică, dar și cum este să conduci un brand pe timp de pandemie, Gina ne-a vorbit în exclusivitate, dezvăluind că nu a avut timp de pauze: „Mă ocup de atelier, m-am ocupat tot timpul, nu am luat pauze deloc, mai ales că a fost pandemia și ne-am mutat și pe online și nu a mai venit lumea pentru că nu s-a mai putut, ne-am reorientat cumva. Lucrăm acum la o colecție nouă, deja am scos colecția de tricouri care a prins foarte bine, m-am bucurat foarte mult că lumea chiar a apreciat.”

„Mă ajută mama foarte mult cu cea mică, abia aștept să ajung acasă de fiecare dată când plec și tot alerg după diferite chestii, să pun colete, este o nebunie totală. E foarte frumos, m-am recuperat foarte bine după operație. Ea e cuminte, doarme noaptea, sunt o norocoasă. E sănătoasă, crește, e frumoasă, asta e cel mai important, că este sănătoasă și este totul bine.”, a declarat aceasta.

Cât despre stările după sarcină, Gina recunoaște că are parte de mult ajutor pentru a le depăși: „Chiar este foarte ok, am trecut prin tot felul de stări după, pentru că hormonal ești puțin bulversată și nu înțelegi nimic, dar Bogdan m-a ajutat foarte mult, mama mă ajută cu cea mică și nu prea am cum să stau mult în stările acelea cu atâta sprijin în jurul meu.”

Gina Chirilă, despre schimbările din lumea modei pe timp de pandemie

Pandemia ne-a afectat pe toți, iar lumea modei este în schimbare. Gina activează în acest domeniu și a povestit că a trebuit să facă unele schimbări: „Noi făceam multe rochii cu probe la comandă în atelier, însă, cu pandemia, nu am mai putut să vină lumea în atelier și ne-am mutat în online. Am început să facem și mărimi standard, ceea ce vrem să facem și în continuare. A fost bine, mi-a venit ideea cu tricourile și a prins bine, nu am avut atât de mult de suferit ca brand.”

„Nu a fost la fel ca înainte, au scăzut vânzările pentru că nu au venit fetele la probe pentru a face rochiile la comandă, dar, este din ce în ce mai bine, ne revenim încet și trebuie să vedem ce ne rezervă prezentul și viitorul cu această pandemie. Acum, făcând și lucruri standard și mult mai accesibile ca preț, a fost bine în final pentru noi.”, a povestit Gina Chirilă.

„Eu am grijă în continuare, încerc să merg în locurile în care chiar trebuie să merg, mă protejez.”, a adăugat modelul.

Poate că ne bucurăm prea mult, sau poate suntem mult prea curioși uneori, dar, ca oameni, niciodată nu putem să ne abținem din a întreba când urmează al doilea, al treilea și chiar al patrulea bebeluș. Cunoscutul model recunoaște că nici ea nu a scăpat de această întrebare: „Am născut de o lună și puțin, multă lume mă întreabă de chestia asta. Când al doilea? Păi stați puțin că abia a venit primul! (râde) Stați puțin să văd cum e cu primul, nu știu acum. Toată lumea mă întreabă, inclusiv soțul.”

Gina Chirilă este un adevărat exemplu atunci când vine vorba despre silueta recuperată după naștere, dar aceasta vrea să transmită un mesaj extrem de puternic pentru mămici, chiar prin Instagram-ul ei:  „Totul e bine, recuperarea a fost bună, operația, pentru că am născut prin cezariană. Am vrut să fiu mamă tânără, eu mi-am dorit mult acest lucru. Eu mi-aș fi dorit de acum doi ani, dar acum a venit Katia.”

„Eu asta voiam să punctez și să transmit prin Instagram-ul meu. Multă lume îmi spune că arăt bine, ireal, de fapt, cred că ar trebui să înțeleagă mămicile că atunci când ai o sarcină nu te schimbi în rău, nu te îngrași enorm dacă ai grijă de tine în timpul sarcinii.”, a spus aceasta.

„Bineînțeles, să nu fie probleme hormonale pentru că acolo nu este domeniul meu și nu mă pricep. Există o preconcepție că dacă rămâi gravidă, vai, ce fac, că mă îngraș sau mi se distruge corpul. Nu este adevărat. Corpul are o capacitate extraordinară de a se adapta și de a își reveni, din punctul meu de vedere.”, a continuat vedeta.

sursă foto: Cosmin Petre