News

Gina Chirilă s-a retras de la ‚Bravo, ai stil! Celebrities’! Care este motivul

iulia.statie
February 17, 2020 14:49 PM

Gina Chirilă s-a retras de la ‚Bravo, ai stil! Celebrities’! Ea a luat această decizie după ce i s-a făcut rău în platou și motivul ar fi faptul că își dorește să se odihnească pe perioada sarcinii, deci nu o vom mai vedea în emisiune.

Pe aceeasi temaGina Chirilă și Bogdan Vlădău au dezvăluit sexul primului lor copil!

Săptămâna trecută, Ginei i s-a făcut rău în platou și a fost la un pas să leșine, chiar în timpul filmărilor. Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a oprit filmările, ținând cont de cât de rău se simțea soția lui Bogdan Vlădău, iar concurenta a fost condusă afară.

După acest episod, Gina a ales să părăsească competiția, pentru a se odihni. Aceasta le-a scris un mesaj fanilor săi, prin care îi anunța că nu va mai apărea momentan pe micul ecran.

Gina Chirilă s-a retras de la ‚Bravo, ai stil! Celebrities’! Care este motivul

„Acum câteva luni am acceptat invitația la @bravoaistil, însă astăzi vă anunț că am ales sa părăsesc acest concurs pentru a avea parte de mai multă odihnă și liniște în această perioadă frumoasă a vieții mele!”, a scris Gina Chirilă pe un site de socializare.

„Mulțumesc @kanaldromania și @bravoaistil pentru această experiență și vă mulțumesc vouă!!! Ați fost și sunteți minunați, sper că am transmis prin firea mea ce am avut de transmis! Așa ca nu uitați să fiți voi înșivă, să vă apreciați la adevărata valoare și în primul rând să fiți VOI fericiși cu Voi!”, a continuat soția lui Bogdan Vlădău.

„Iubindu-te pe tine însuți vei fi capabil să-i iubești și pe ceilalți. Love, G ❤️”, a adăugat aceasta.

 

View this post on Instagram

 

Acum câteva luni am acceptat invitația la @bravoaistil, însă astăzi va anunț ca am ales sa părăsesc acest concurs pentru a avea parte de mai multă odihna și liniște in aceasta perioada frumoasa a vieții mele! Mulțumesc @kanaldromania și @bravoaistil pentru aceasta experiența și va mulțumesc vouă!!! Ați fost și sunteți minunați, sper ca am transmis prin firea mea ce am avut de transmis! Așa ca nu uitați sa fiți voi insiva, sa va apreciați la adevărata valoare și in primul rând sa fiți VOI fericiti cu Voi! Iubindu-te pe tine însuți vei fi capabil să-i iubești și pe ceilalți. Love, G ❤️

A post shared by Gina Chirila (@ginachirila) on