News

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au dezvăluit sexul primului lor copil!

iulia.statie
January 3, 2020 18:00 PM

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău își vor mări familia, acum că Gina este însărcinată pentru prima oară. Cei doi trăiesc cele mai minunate clipe pentru că vor deveni părinți peste doar câteva luni. Cât despre sexul bebelușului, aceștia vor avea o fetiță.

Pe aceeasi temaGina Chirilă și Bogdan Vlădău vor deveni părinți! Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată

Viitoarea mămică a avut câteva probleme minore, însă acestea au trecut imediat cum sarcina a evoluat în trimestrul doi.

Cei s-au căsătorit în vara anului 2017, după o relație de aproximativ 7 ani. Luna aceasta, ei au decis să nu se mai ascundă și să le dezvăluie fanilor că așteaptă o fetiță.

Anul 2020 va avea multe provocări pentru cele două vedete. Gina va concura în show-ul ‚Bravo, ai stil’, iar Bogdan Vlădău va face parte din reality show-ul ‚Survivor România’.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au dezvăluit sexul primului lor copil!

“Sunt însărcinată, nu îmi ascund burtica de gravidă. Dar am ales să fiu discretă, nu am vrut să vorbesc despre acest lucru până în acest moment. Suntem foarte fericiti. Sunt însărcinată în 4 luni și 2 săptămâni, burtica este mică, nu o ascund. Nu m-am îngrășat, nu mănânc cât pentru doi, nu este o lege.”, a dezvăluit Gina Chirilă în exclusivitate pentru kfetele.ro.

Am avut o sarcină un pic grea, la început, din cauza stărilor de rău specifice. Însă acum totul decurge perfect. Va fi o dublă provocare pentru mine, în postura de concurentă la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, pentru că sunt însărcinată și vreau să demonstrez că poți avea stil în orice situație”, a continuat aceasta.

Și Bogdan Vlădău a povestit cum emoțiile l-au cuprins atunci când a aflat că va deveni tată, dezvăluind că se bucură foarte tare că va avea o fetiță.

“Întotdeauna mi-am dorit să am copii. Suntem extrem de fericiți. Ne-au dat lacrimile de fericire când am aflat că vom avea o fetiță. Mă bucur foarte tare să am un copil cu femeia pe care o iubesc. Ce pot să îmi doresc de la viață mai mult decât atât?!”, a spus el pentru aceeași publicație menționată mai sus.