News

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, primele fotografii alături de micuța lor

iulia.statie
June 24, 2020 10:30 AM

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează un cuplu superb în showbizul românesc, iar, de curând, aceștia au devenit părinții unei superbe fetițe, pe nume Katia.

Pe aceeasi temaCum arată Gina Chirilă după ce a născut! Soția lui Bogdan Vlădău și-a revenit spectaculos

Micuța Katia, alături de părinții ei într-un nou pictorial

Gina Chirilă a născut recent, dar aceasta și-a recuperat imediat silueta perfectă, ținând cont că nu a acumulat multe kilograme nedorite în timpul sarcinii. Acum, ea și soțul ei, alături de micuța Katia, apar într-un nou pictorial inedit pentru revista Unica, dezvăluind primele fotografii cu bebelușul lor.

În primele luni, Gina a avut câteva probleme cu sarcina și a fost nevoită să se retragă din emisiunea ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, fiind aproape de un leșin în platourile show-ului. Totuși, după acest episod, vedeta declara că se simte mult mai bine și că nu a mai avut probleme.

Nici când vine vorba despre pofte sau kilograme în plus aceasta nu se putea plânge, căci nu a poftit la diferite mâncăruri și nici nu a luat mult în greutate, dovadă fiind fotografiile pe care ea le posta pe conturile de socializare.

‘Mai avem puțin, sunt foarte mulțumită cu parcursul sarcinii până acum, chiar dacă la început a fost mai greu. În primele 4 luni am avut nevoie de perfuzii din cauza stărilor de vomă frecvente, dar acum totul este în regula. Mă bucur de liniște și odihnă, dar în același timp nu uit să fac mișcare și să mă ocup de atelier’, declara ea în urmă cu ceva vreme pentru Unica.ro.

„Am luat doar 3,5 kg până acum, consumul de apa în sarcină este foarte important din punctul meu de vedere’, a mai spus Gina Chirilă.

Cât despre bebeluș, ea a făcut frumosul anunț pe Instagram, dezvăluindu-le fanilor că a devenit în sfârșit mămică pe data de 25 mai. Deși până acum nu a dezvăluit mult din chipul fetiței sale, fetița ei poate fi admirată în pictorialul pentru publicația menționată mai sus.