News

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au cununat religios! Modelul a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă

andreea voicu
September 1, 2018 17:27 PM

Zi importantă pentru Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, sâmbătă (1 septembrie).

Pe aceeasi temaRegina Letizia a Spaniei, probleme în căsnicia cu Regele Felipe?

Cei doi se vor căsători religios, fix în ziua în care mirele își aniversează ziua de naștere. Bogdan Vlădău a împlinit 39 de ani, iar partenera lui are 25 de ani. În urmă cu un an, Gina și Bogdan au spus ‘DA’ în fața ofițerului stării civile, după 5 ani de relație.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău se cunună religios la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală, începând cu ora 20.00. Ceremonia religioasa va fi oficiată de un sobor format din 3 preoți.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au cununat religios!

Pentru cea mai fericită zi din viața ei, modelul a ales o rochie de mireasă albă, simplă, la care va accesoriza un colier din diamante.

When dreams come true ? @marieollieofficial @triaalfa #almostrready

A post shared by Gina Chirila (@ginachirila) on

„În perioada asta am fost și mai obosită. Am tot zburat, plecat. Când ajung acasă îmi doresc să petrec mult mai mult timp cu Bogdan, cu familia. Lui Bogdan îi place să se uite la filme, să fim acasă, să gătesc. În curând se va întâmpla și cununia religioasă.

O să fie într-un mediu privat cu prieteni foarte apropiați. Vor fi maximum 30 de invitați. Am o rochie de mireasă. Se lucrează acum la ea. Este destul de simplă. Nu este nimic încărcat pentru că îmi place simplitatea. Urmează și bebe, dar nu știu când. Dacă nu știu ceva sigur nu vreau să vorbesc despre asta. Sunt mai mulți factori”, mărturisea Gina Pistol, în urmă cu câteva săptămâni.

După cununia religioasă, petrecerea de nuntă va avea loc la un restaurant de lux din Capitală, la care vor participa familiile celor doi, prietenii, și numeroase vedete din showbiz.