News

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița

iulia.statie
July 13, 2020 11:10 AM

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău trăiesc cele mai frumoase clipe! Cei doi și-au botezat în weekend fetița, pe Katia Maria.

Pe aceeasi temaCu ei s-a iubit Andreea Raicu! Bărbații din viața vedetei TV

Cum a fost botezul micuței

Cei doi au decis să aleagă Biserica Bucur pentru acest eveniment, iar petrecerea a fost una restrânsă din cauza pandemiei de coronavorus, ținută la Nori Sushi. După fotografiile pe care Gina le-a postat pe contul ei de socializare, aceștia au ales un dress code all white, pentru că majoritatea invitaților s-au îmbrăcat în alb.

Pe lângă micuța Katia, Gina a atras toate privirile. Soția lui Bogdan Vlădău a ales să îmbrace pentru această ocazie o salopetă albă, elegantă, prin care și-a pus în evidență silueta frumoasă pe care o are, chiar și la puțin timp după naștere. Fetița ei a fost îmbrăcată într-o rochie de prințesă pentru a se potrivi perfect cu mămica sa. Nașii micuței au fost Daniel și Bianca Niculae, ce sunt prieteni apropiați de Gina și Bogdan, relatează publicația Click!.

 

View this post on Instagram

 

Baptism ❤️ #ourdaughter

A post shared by Gina Chirila (@ginachirila) on

Gina Chirilă, totul despre sarcină

Gina a născut o frumoasă fetiță pe 25 mai. Deși vedeta a trebuit să se retragă din emisiunea ‚Bravo, ai stil! Celebrities’, după ce a avut câteva probleme cu sarcina, aceasta a declarat că se simte mult mai bine și că totul s-a remediat.

„Mai avem puțin, sunt foarte mulțumită cu parcursul sarcinii până acum, chiar dacă la început a fost mai greu. În primele 4 luni am avut nevoie de perfuzii din cauza stărilor de vomă frecvente, dar acum totul este în regula. Mă bucur de liniște și odihnă, dar în același timp nu uit să fac mișcare și să mă ocup de atelier.”, povestea ea pentru Unica.

„Sarcina decurge foarte bine, sunt în săptămâna 27, pofte nu am avut deloc până acum… Nu mănânc cantități mari de mâncare, încerc să mă limitez la strictul necesar din care să iau vitaminele, energia și elementele nutritive de care avem nevoie. Am luat doar 3,5 kg până acum, consumul de apa în sarcină este foarte important din punctul meu de vedere.”, povestea modelul.