News

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău vor deveni părinți! Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată

iulia.statie
December 27, 2019 15:34 PM

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au la activ 6 ani de relație și doi de căsnicie, iar acum familia lor se va mări: pe drum este un bebeluș! Cei doi au primit cel mai frumos cadou de Crăciun, ei vor deveni părinți pentru prima oară și sunt mai fericiți ca niciodată.

Pe aceeasi temaTOP 10 ținute transparente alese de vedete în vara aceasta!

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău vor deveni părinți! Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată

Deși au mai existat anumite zvonuri privind unele probleme, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri de la noi, iar acum, cu siguranță, povestea lor de dragoste va deveni și mai minunată.

Surse apropiate de cuplu le-au declarat celor de la Viva! că Gina este însărcinată, iar Bogdan Vlădău este cel mai fericit bărbat din lume acum.

Deși este mai mică cu 15 ani față de soțul ei, Gina Chirilă își dorea de multă vreme copii, iar visul i s-a îndeplinit!

„Îmi doresc să învăţ lucruri în fiecare zi, să mă dezvolt, cred că tot timpul se poate mai bine şi trebuie să înveţi în fiecare zi, să ştii că poţi mai mult. Îmi doresc să fiu fericită alături de el, cine ştie, poate facem copii. Îmi doresc să fiu şi mămică”, dezvăluia Gina în urmă cu un an pentru publicația menționată mai sus.

Și Bogdan, în același interviu, a dezvăluit că își dorește să o vadă mamă pe iubita sa: „Chiar doream să văd dacă spui că îţi doreşti să fii şi mămică! Eu îmi doresc să fii şi mămică.”