News

Gina Matache, mama Deliei Matache, operată de urgență! Cum se simte aceasta

iulia.statie
November 27, 2020 11:36 AM

Gina Matache, mama Deliei Matache, s-a operat și le-a explicat fanilor totul despre problemele sale de sănătate. Interpreta de muzică populară se simte bine și a recunoscut că nu a simțit deloc durere. Ea și-a speriat admiratorii de pe rețelele de socializare atunci când a postat o fotografie cu ea din spital.

Pe aceeasi temaCe destinație de lux a ales Delia Matache pentru vacanță! Peisajele sunt de vis

Gina Matache a fost operată

„Ce să pățesc? Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă de tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor, așa că…”, a spus Gina Matache în exclusivitate pentru Antena Stars, potrivit spynews.

De asemenea, aceasta a povestit că intervenția nu mai putea să fie amânată și se simte foarte bine. „Nu se mai putea amâna această intervenție. Acum mă simt foarte bine. Nu am ce să zic, sunt niște oameni… să le dea Dumnezeu sănătate. În sfârșit, avem și noi niște medici ca lumea. Cel puțin aici, nu știu cum or fi în altă parte. Aici, de la portar până la ultima infirmieră e exemplar tot. Am avut noroc, nici măcar la operație nu am simțit durere, nu am simțit nimic”

De când avea Gina Matache probleme

Gina Matache a precizat că avea probleme cu tiroida încă din tinerețe și este încrezătoare că acum totul o să fie bine. Interpreta de muzică populară urmează să fie externată și să primească sfaturile medicilor cu privire la alimentația din perioada următoare.

„Încă nu mi-au dat medicii indicații legate de alimentație, probabil mâine la externare. Sunt foarte, foarte mulțumită. Am avut teamă la început, dar după ce am văzut cum stau lucrurile m-am relaxat total. Aveam probleme cu glanda tiroidă din tinerețe, de la vreo 30 de ani. În perioada aia nu punea foarte multe probleme, doar că am tot urmărit și la un moment dat, când mi s-a spus din mai multe părți că nu mai e cazul să stau, atunci am preferat să o scot. Eu cred că e bine, doar că mai am puține emoții când îmi dau rezultatul de la anatomia patologică. Nu pare să fie ceva rău, sunt încrezătoare că totul o să fie ok”, a adăugat Gina Matache.