News

Gina Pistol a confirmat sarcina subtil? Ce comentariu a făcut aceasta

iulia.statie
September 21, 2020 14:16 PM

Toată lumea a fost surprinsă de zvonurile potrivit cărora Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți, însă, celebra prezentatoare TV a făcut un comentariu pe Instagram ce i-a făcut pe fani să creadă că s-a dat de gol cu privire la sarcină.

Gina Pistol a confirmat sarcina?

De peste trei ani, Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă, aceștia au confirmat recent relația lor și preferă să stea departe de camere și să dea cât mai puține detalii din viața de cuplu. Acum, sursele apropiate de cei doi explică faptul că ei nu vor să dezvăluie nimic momentan pentru a se bucura de intimitate.

„Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată.”, au declarat surse apropiate de cei doi pentru Ciao.ro.

„Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină.”, au continuat apropiații celor doi.

Totuși, prezentatoarea TV a făcut un comentariu sugestiv pe Instagram, ce i-a făcut fanii să se gândească la faptul că aceasta va deveni în curând mămică.

Ce comentariu a făcut Gina Pistol pe Instagram

„Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuită) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură.”, a zis Gina Pistol pe social media.

„Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească.”, a scris aceasta.

Cât despre momentul în care o să avem anunțul oficial, vedeta își dorește să aibă toate asigurările medicilor privind sarcina înainte să le transmită fanilor anunțul emoționant, după cum au dezvăluit surse apropiate de ea.

„A discutat recent cu câteva prietene cărora le-ar fi mărturisit că va face totul public în momentul în care primește toate asigurările medicilor că sarcina decurge așa cum trebuie. A fost recent la câteva controale medicale și acum așteaptă rezultatul.”, au explicat apropiații vedetei pentru cancan.ro.