News

Gina Pistol a vorbit despre relaţia cu Smiley: ''Nu fug de căsătorie şi copii''

andreea voicu
April 2, 2019 11:15 AM

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste pe care au ținut-o ascunsă de ochii publicului. Deși au o relație de mai bine de un an, aceştia nu au recunoscut niciodată că formează un cuplu.

Puţine au fost dăţile când s-au afişat împreună, dar nici atunci nu au dorit să facă declaraţii pe acest subiect. Recent, prezentatoarea emisiunii ‘Asia Express’ a dat cărţile pe faţă şi a vorbit cu sinceritate despre relaţia cu artistul, într-un interviu pentru VIVA!

Gina Pistol a vorbit despre relaţia cu Smiley: ”Nu fug de căsătorie şi copii”

‘Am învățat de-a lungul timpului că anumite lucruri trebuie să le ții pentru tine și oamenii dragi. Eu sunt un om deschis, nu mă ascund, însă există și mulți „consumatori de informație. Înțeleg curiozitatea publicului, dar prefer să țin o parte din viața mea doar pentru mine”, a spus Gina Pistol.

Întrebată despre fotografia trucată pe care a pus-o pe Instagram, alături de Smiley, vedeta a mărturisit că doar cei care o cunosc cu adevărat au înţeles sensul imaginii.

”Cu siguranță era o poză trucată, chiar stângaci, pentru că așa am vrut eu să fie, iar textul completa imaginea. Eu am un umor mai ironic și îmi este greu să explic o glumă. Cei care mă cunosc și mă urmăresc au înțeles ce trebuiau să înțeleagă”, a mărturisit blondina.

De asemenea, Gina Pistol a vorbit şi despre zvonurile conform cărora s-a despărţit de Smiley.

”Zvonurile nu mă mai afectează absolut deloc, am învățat să țin cont de asta de-a lungul vieții. Mă mai deranjează uneori când anumiți oameni mă subestimează și când se croiesc povești neadevărate, doar pentru a-mi forța mâna să ies cu declarații, să contracarez ceea ce scriu ei și este fals.

Dar nu vor obține asta niciodată de la mine, pentru că am o maturitate și o inteligența emoțională. E mai bine să nu mă implic, căci viața mea este doar așa cum o știu eu și cum o știu oamenii de lângă mine”, a mai adăugat vedeta.

În ultima perioadă s-a tot speculat că vedeta ar fi gravidă, iar cele mai noi imagini cu ea sunt puse sub semnul întrebării. Gina Pistol a fost surprinsă de paparazzii Cancan, pe stradă, în timp ce îşi mângâia burtica. Să ascundă oare o sarcină?

Anul trecut, Gina Pistol vorbea despre familie şi copii, semn că îşi doreşte să devină mamă în curând: ”Mă bucur că fac parte din categoria femeilor care mai sunt încă sensibile. Am avut multe lipsuri în copilărie. Îmi doream foarte tare o bicicletă şi o păpuşă Barbie şi nu puteam să-mi iau atunci.

Da, sunt îndrăgostită. Bărbatul pe care eu mi-l doresc nu ar accepta o iubită-parazit. Am 36 de ani şi de ce nu am bărbat şi copil? Nu pot să povestesc despre fiecare relaţie de ce am plecat şi de ce m-am despărţit. Mă deranjează când oamenii mă subestimează. Ce e al meu, e al meu. Pentru copilul meu, îmi doresc ca părinţii lui să fie oameni echilibraţi”, a spus Gina Pistol.