News

Gina Pistol, detalii despre relația ei cu Smiley! Ce declarație frumoasă de dragoste a făcut vedeta

iulia.statie
April 9, 2020 15:39 PM

Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund și își fac declarații de față cu toată lumea. Deși multă vreme ei și-au ținut departe relația de camere, acum nu mai este cazul. Cele două staruri locuiesc împreună și le arată tuturor că sunt extrem de îndrăgostiți.

Pe aceeasi temaCe cadou i-a făcut Smiley iubitei sale, Gina Pistol

Gina Pistol, detalii despre relația ei cu Smiley! Ce declarație frumoasă de dragoste a făcut vedeta

Artistul a făcut un live pe o platformă online, iar invitatul său a fost chiar iubita sa. Dialogul pe care l-au avut a fost extrem de savoros, oferind detalii despre relația lor. Aflați în carantină, cei doi petrec mai mult timp acum și le-au împărtășit fanilor câteva secrete, anume că Smiley este dezordonat.

Totuși, acest aspect nu o deranjează foarte tare pe Gina, aceasta făcându-i o frumoasă declarație de dragoste în direct.

„Ce te enervează cel mai tare la colegul tău de izolare?”, și-a întrebat Smiley iubita.

„Sunt acasă, te aștept să vii. Credeam că mă suni așa să vezi ce mai fac. Sunt de 3 săptămâni în izolare, dar nu mă plictisesc. Nu-mi lipsește nimic. La un moment dat o să-mi fie dor de colegi, de ceea ce făceam.”, a răspuns Gina Pistol.

„Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare? Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider. Crezi că îți gătesc zilnic? Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi? Te iubesc! Hai acasă!’, a adăugat prezentatoarea.

Aceștia sunt mai îndrăgostiți ca niciodată iar fanii se bucură foarte tare pentru că află cât mai multe detalii despre relația lor, ei păstrând secretul până acum câteva luni. Ei doi au făcut glume savuroase și au vorbit despre masa pe care urmează Gina să o pregătească pentru Smiley, aceasta demonstrând că este o adevărată gospodină.